Не търсим път към министерски кресла. Имаме по-висока цел -

...
Не търсим път към министерски кресла. Имаме по-висока цел -
Коментари Харесай

Ваня Григорова в Благоевград: Не търсим път към министерски кресла. Искаме да променим дневния ред на управлението, в който проблемите на работещите хора отсъстват.

Не търсим път към министерски кресла. Имаме по-висока цел - да променим дневния ред на ръководството, в който все още проблемите на работещите хора отсъстват.Приоритетите ни са ориентирани към угаждане потребностите на работещия български човек, сподели пред публицисти в Благоевград водачът на коалиция „ Солидарна България “ Ваня Григорова, която през вчерашния ден беше в регионалния център за среща със симпатизанти.По думите ѝ, когато тези потребности са задоволени, хората не биха търсили реализация отвън страната.

Лошите условия на труд и възнаграждение, невъзможността да се покриват базови витални потребности, са причина хората да отпътуват в чужбина, което задълбочава демографската рецесия, сподели още Григорова. Според нея за решаването на демографската рецесия би трябвало да се приказва за социално-икономическите условия, в които хората живеят.

На въпрос за какво се е присъединила в изборната конкуренция, водачът на „ Солидарна България “ сподели, че повода са целите на последното държавно управление, които, по думите ѝ, не са били обществени. Нищо в тях нямаше ориентирано към угаждане потребностите на хората, това, което видяхме, бяха тематики като Шенген, еврозоната, изпращане на военна помощ за Украйна и реорганизация на Конституцията, която по никакъв начин не беше кардинална, уточни Григорова.

Ваня Григорова се срещна със симпатизанти на обединението в зала " 22 Септември " в Благоевград, където бе показана и листата на " Солидарна България " в 01 МИР - Благоевград. Преди това посети и други обитаеми места в региона. За коалиция " Солидарна България " - на 9 юни с номер 9 в бюлетините. Време е за хората!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

М. Иванова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР