Не смятам, че се задава правителствена криза, правителството в момента

...
Не смятам, че се задава правителствена криза, правителството в момента
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Правителството в момента е достатъчно стабилно

Не считам, че се задава държавна рецесия, държавното управление сега е задоволително устойчиво, разгласи пред кореспонденти в Пловдив Цветан Цветанов, ръководител на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ и заместник-председател на партията, представен от Агенция Фокус.

„ За това приказва самият факт, че отчитаме 2.5 милиарда лв. остатък и 4% стопански напредък, с който ще завърши календарната година ", добави Цветанов. Той уточни, че единствено преди дни министър председателят Бойко Борисов е разкрил ново дружество в Пловдив, в което ще работят висококвалифицирани фрагменти. „ Това е нашата цел и това, към което се стремим ", сподели още Цветанов.

Той е уверен, че страната ни се движи в вярната посока с новия бюджет за 2019 година, където се разкрива опция следващата година за фонд „ Работна заплата " в бюджетната сфера да има 10%-но нарастване. Според него, това е явен знак, че държавното управление подхваща действителни стъпки да се усилват приходите на жителите в България. По думите му, чака се частният бранш също да усили възнагражденията на чиновниците си, като се вслушат и огледат в това, което прави държавното управление.

„ Моята съществена задача е да се фокусираме към парламентарната ни активност, да си организираме плануваното и да не се съобразяваме с провеждането на избрани митинги ", сподели Цветан Цветанов във връзка идните на следващия ден митинги в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР