„Не сме започнали още с кражбите в енергетиката или с

...
„Не сме започнали още с кражбите в енергетиката или с
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Борисов се е скрил, праща по медиите разни тамагочите

„ Не сме почнали още с кражбите в енергетиката или с кражбите в спорта “, разяснява още той пред Българска национална телевизия. Той изясни, че кражбите на държавни средства се правят по една и съща скица – с едни и същи документи са взема финансиране по разнообразни посоки, като практиката се ползва от множеството федерации.

„ За да върнем вложителите, би трябвало да им дадем правна сигурност. Българският съд работи добре. Имаме потребност от фини настройки в законодателството “, сподели още той.

По думите му би трябвало да се отстрани състава на Висшия правосъден съвет и Иван Гешев като основен прокурор. Промяна на конституцията не е нужна съгласно Хаджигенов, само че мястото на прокуратурата е в изпълнителната власт.

„ От прокуратурата не чакаме нищо свястно “, безапелационен беше представителят на „ Изправи се! Мутри вън “. Той разяснява и абсурда със СРС-тата като сподели, че те са
лишени от правомерност: „ Следите, които оставят СРС-тата са на четири места “. Хаджигенов съобщи, че неведнъж е подслушван.

По тематиката с чистките в Министерство на вътрешните работи сподели: „ Аз, в случай че бях, бих изрязал до корен нещата. Ние данъкоплатците храним към 55 000 тунеядци. Те са некомпетентни, мързеливи и мястото им не е там “ Решението е да се създадат нови правила и да влязат нови хора: „ Махаме КАТ и сътворяваме нови правила и вкараме нови хора. Трябва всеобщо почистване в системата “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР