Не сме загубили две точки. Това заяви мениджърът на Ливърпул

...
Не сме загубили две точки. Това заяви мениджърът на Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп: Не сме загубили две точки

Не сме изгубили две точки. Това съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след равенството 2:2 с Манчестър Юнайтед в огромното дерби от 32-ия кръг на британската Висша лига. На „ Олд Трафорд “ мърсисайдци направляваха събитията на терена в по-голямата част от дуела, само че позволиха поврат и трябваше да изравняват от дузпа в 84-та минута, осъществена от Мохамед Салах.


„ Трябваше да спечелим мача, това е ясно за всички. Създадохме си някои главоболия. Контролирахме мача, вкарахме първи и трябваше да отбележим още голове. Те нямаха удар към вратата ни през първото полувреме. Но ние направихме неточност и те се възползваха мигновено от това – страховит свършек от Бруно. След това публиката се засилва и те вкараха още едно прелестно попадение. Но ние успяхме да се завърнем в дуела – имахме шансове преди головете им и след тях. Това е точка при посещение на Манчестър Юнайтед. Знам по какъв начин ще погледнат хората върху това – две изгубени точки, само че сме с една точка повече преди гостуването ни на Манчестър Юнайтед. Тези мачове са по-специални за нас спрямо други тимове “, сподели германецът.

Ливърпул е втори в класирането със 71 точки – толкоз има и водачът Арсенал, само че мърсисайдци са с по-лоша голова разлика, до момента в който първенците Манчестър Сити са трети със 70 пункта. В идващия кръг „ алените “ посрещат Кристъл Палас на „ Анфийлд “.

Междувременно, сътрудника на Клоп – Ерик загар Хаг, призна, че е останал със смесени страсти след срещата. „ От една страна, доста отчаян. Пропуснахме да спечелим след неособено мъдро деяние в отбрана – пропуснахме да победим и в четвъртък и предходната неделя. Така че седем изгубени точки за седмица, когато трябваше да имаме девет, това прави голяма разлика. От друга страна съм горделив с тима си. Ние сме толкоз млади. Да покажем такова показване, да играем на такова равнище – това единствено демонстрира, че бъдещето на Манчестър Юнайтед е доста розово “, показа нидерландският експерт. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР