Не сме имали директен внос на оръжия от България за

...
Не сме имали директен внос на оръжия от България за
Коментари Харесай

Петков: Няма директен внос на оръжия от България в Украйна

Не сме имали пряк импорт на оръжия от България за Украйна, съобщи министър председателят Кирил Петков пред публицисти.

Относно политическата конюнктура в страната, той съобщи, че е време България да извоюва опцията да има свободно държавно управление.

" Това, което сме разискали до този миг с изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната " е, че съставът няма да бъде изменен към този момент. Тази вечер имаме отново среща. Ние сме доста обединен тим и продължаваме в същия формат ", съобщи Петков.

Той не пожела да разяснява обособени министри, до момента в който партията няма поддръжката на самостоятелни депутати.

" Ние ясно декларирахме, че има няколко индивида, с които не бихме влезнали в договаряния. Това са самият Бойко Борисов, господин Пеевски и Движение за права и свободи, господин Костадин Костадинов, самият той, както и Слави Трифонов, самият той. Доколкото знам Тошко Йорданов не може да направи една стъпка, или едно изявление, без разрешението на Слави Трифонов. Така, че за жалост, и с него няма да можем да приказваме, само че с всички останали сме подготвени да приказваме. Няма смисъл за българското общество да влезе в поредна мъка, в случай че задкулисието може още да управлява средствата, които би трябвало да отидат при хората, а не при няколко компании, какъвто беше опитът от ИТН. Време е България да извоюва опцията да има свободно държавно управление, което работи за хората ", съобщи Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР