Не случи на зет Глория! Изловен в любовни прегрешение е

...
Не случи на зет Глория! Изловен в любовни прегрешение е
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Забъркаха дъщерята на Глория в любовен триъгълник - изневери съсипали връзката на Симона Загорова

Не случи на шурей Глория! Изловен в любовни провинение е бил бащата на обичаната й внучка Галина, а с помощта на слабите му ангели щерка й Симона Загорова е събрала храброст да постави дефинитивно завършек на връзките им, които и без друго бяха на ръба поради други негови грехове.

За настъпилата смяна в персоналния си живот надарената Симона косвено призна, откакто бащата на детето й отсътваше от домашното празненство в чест на 25-ия й рожден ден на 30 септември.

" Двойката към този момент не съществува в първичния си тип. През лятото Даниел отиде да работи на Слънчев брях и още тогава предположихме, че това ще повлия зле на фамилията. Стана ясно, че най-вероятно Даниел е изневерил и флитрувал на морето. Той постоянно е желал да бъде с известна жена, да бъде самият той прочут. Имало е съществени флиртове, дали в обществените мрежи, дали на работното му място. Интересното е, че скоро е качил в обществените мрежи фотография, на която е седнал на капака на една колата, номера на който е Юлияна. Дали поради тази Юлияна са се разделили, не се знае. Това е краята на връзката ", разяснява светската лъвица Елза Парини в светското коментарно студио на ПИК TV.
свързани новини20157на 06.10.2021
Как отпадъчни води унищожават сталинга за хиляди евро на Митко Бербатов, коя е най-прясно оперираната с нов нос чалга дива и каква е повода Анита Мейзер да се озова по неотложност в болница в Съединени американски щати - гледайте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР