Не случайно наричат косата азбуката на красотата. Тя изразява женствеността,

...
Не случайно наричат косата азбуката на красотата. Тя изразява женствеността,
Коментари Харесай

Няколко трика за по-бърз растеж на косата

Не инцидентно назовават косата " писмеността на хубостта ". Тя показва женствеността, нежността и сексапила. Това ни кара да се замислим какво значително значение има тя за нашия живот и за външния ни тип. Никоя, уважаваща себе си жена, не би трябвало да прави компромис с косата си, защото това незабавно прави усещане на близките.

Жените с красива и добре поддържана коса се виждат незабавно. Независимо от трендовете, красивата, гъста и лъскава коса е постоянно на мода!

Има няколко трика, които ще ви оказват помощ с цел да поддържате косата си мощна и дълга. Освен постоянното посещаване при стилист, ще ви издадем 3 супер потребни съвета, които да пробвате.

Кокосово и бадемово масло, царете на красивата кожа и коса

Натуралните артикули постоянно са ужасно решение за неудържим външен тип. Използването на натурални масла в персоналната ви козметика е съвсем наложително. Ефектът им върху косата е видим и несъмнено ще усетите позитивна смяна в себе си. Те въздействат изцяло на косъма – от корените до краищата. Внимавайте, тъй като са много мазни и единствено няколко капки са задоволителни, с цел да стимулирате бързия напредък на косата, написа iwoman.bg

Витамини

Вашата коса обожава витамини С и Е. Не забравяйте да ѝ ги набавяте, тъй като тя има потребност от тях. В случая храненето играе значима роля. Консумирайте повече риба, авокадо, ядки, спанак. Тези супер храни ще подхранят косата ви и ще я подтикват да пораства по-бързо и да бъде свежа. Както добре знаем, хубостта идва от вътрешната страна.

Не забравяйте и билките...

Сега е сезонът на билките. Косата ви също ги обича и също така има потребност от тях. Билки можете да консумирате на чай, който ще спомогне за добра и потребна детоксикация на целия организъм. Освен това тяхното потребно деяние и усет можете да прибавяте под формата на подправки във всяко ядене. Подходящи билки за маска за коса са репей, хвощ, розмарин, коприва. Зехтинът също подхранва и подкрепя растежа на косата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР