Не си спомняте кога за последно вие и партньорът ви

...
Не си спомняте кога за последно вие и партньорът ви
Коментари Харесай

Има 9 причини, поради които партньорът ви не иска секс

Не си спомняте по кое време за последно вие и сътрудникът ви сте се отдали на интимни милувки?
Чувствате ли се нежелани и необичани? Всяка жена в такава обстановка първо ще си намерения, че обичаният ѝ върти загадка връзка зад гъра ѝ, само че не се изнервяйте с сходни мисли авансово! 
Ако брачният партньор ви не прави секс маратон всяка вечер, това не значи безусловно, че си е хванал държанка или че към този момент не изпитва увлечение към вас. Може да има доста аргументи за ниското му полово предпочитание. Преди да обвините обичания човек в невярност, проучете всички вероятни аргументи за неналичието на фамилиарност.
Заедно със сексолога Валерия Агинская идентифицирахме 9 съществени аргументи, които ще ви кажат за какво вашият сътрудник е изгубил интерес към половия живот.

1. Сдвояването е изчезнало от връзката ви
В основата на всяка връзка са два съществени правилото - сдвояване и половост. При неявяване на една от страните, втората стартира да се проваля. Не забравяйте, че една връзка от време на време носи със себе си и някои провокации, тя може да е изтощителна, с постоянни домашни кавги, кавги, недоразумения и така нататък Не забравяйте, че при мъжете, както и при дамите, желанието поражда първо в главата, а други канали единствено го подтикват. Ако ви се коства, че всичко наподобява обикновено, само че желанието му е изчезнало, пробвайте се първо да оцените положението на връзката си. Кога за финален път сте правили нещо дружно? Какво нормално вършиме вечер? Как приключва денят ви дружно? Колко постоянно се карате? Как разрешавате споровете?

2. Маскирате естествената миризма и феромоните
Първо, мощната и устойчива миризма на тежък парфюм на алкохолна основа може да отблъсне който и да било от вас. Сякаш желаете да убиете някаква друга миризма. Второ, ние получаваме избрана част от информацията за човек през носа, благодарение на неговите естествени феромони. Тялото автоматизирано проучва дали събеседникът е подобаващ за нас на физиологично равнище като полов сътрудник. И в случай че тази миризма я няма, или е мощно изкривена, човек се обърква.

3. Не се интересувате от секс и не желаете да го разнообразявате
Тук даже мненията са непотребни, с еднообразието чувствата се притъпяват и мъжът просто стопира да изпитва каквото и да било предпочитание за секс.

4. Спрели сте да се грижите за себе си
Да, мъжете обичат с очите си. Вие самата надали бихте желали да вършиме секс с замърсен мъж да вземем за пример. Но дано да създадем следната спогодба - тук не приказваме за интервалите на бременност, на тези, които са директно след раждането на дете, на някакво заболяване и така нататък Става дума за феномена, когато дамата, с цел да притегли един мъж, " си поставя маска " на изискана хубост, а след брака взема решение да пренебрегне всичко това.

5. С наднормено тегло сте
Точно както на вас няма да ви хареса концепцията, в случай че тъничък явен ненадейно се трансформира в Дядо Коледа, мъжете също желаят да бъдат с дамата, в която са се влюбили. Тук не приказваме за някакви дребни съмнения в тежестта - изследвания сочат, че сътрудникът обръща тил на половинката си, в случай че тя нададе с най-малко 20 кг и повече.

6. Твърде доста главоболия
Не, не приказваме за обстоятелството, че всякога би трябвало да сте подготвени да задоволите всичките му полови прищявки, само че постоянните (и даже груби) отводи водят до там мъжът просто в един миг да спре дефинитивно да търси интимни милувки от половинката си. Или казано по други думи, същността на една връзка в двойката е да се сътвори удобна среда и за двамата сътрудници. Съответно и сексът би трябвало да е съгласуван, тъй че да задоволява както вашите, по този начин и неговите потребности.

7. Дързко или лицемерно отношение към секса
Какво имаме поради? Някои родители възпитават дъщерите си да възприемат секса като нещо мръсно, срамно и непристойно, като нещо, което служи единствено за размножаване и продължение на рода. Една жена, израснала с тази визия за физическия контакт, не изпитва наслаждение от секса, а в случай че изпитва, се усеща отговорна за това. Често пъти желанието на мъжа да прави секс с такава жена поради самото наслаждение, може да провокира у нея чисто неразбиране и комплициране. Родители, не причинявайте сходно нещо на децата си. Те би трябвало да израснат със съзнанието, че интимните милувки не са единствено за размножаване, само че и за създаване и предпазване на любовната тръпка сред двама души.

8. Има си държанка
Същността на нашето обръщение в тази публикация е любовницата да бъде една от последните аргументи, за които би трябвало да мислите, в случай че вие и непрекъснатият ви сътрудник имате проблеми със секса. Истината е, че първото нещо, за което дамите стартират да си мислят, когато усетят, че сътрудниците им странят от тях, е, че точно друга жена стои зад нежеланието му за секс.

9. Той има проблеми с хормоните или е под стрес?
Да, мъжете са не по-малко податливи на стрес от дамите и това няма по какъв начин да не се отрази на половия им живот. Ако всички други аргументи са изключени, има смисъл да поговорите внимателно с мъжа, да отидете на отмора и да планирате посещаване при доктор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР