Не се страхувай да обичаш. Защото има и любов без

...
Не се страхувай да обичаш. Защото има и любов без
Коментари Харесай

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част втора

Не се опасявай да обичаш. Защото има и обич без болежка. Истинска обич. Споделена. Красива. Неповторима. Тази, която оставя след теб отпечатък. И тази, която те бележи вечно. Но по хубав метод.

Десетки са методите, които демонстрират същинската обич на мъжа към дамата. Представяме ти останалата част от тях.

Иска да си добре

Мъжът, който обича дамата, постоянно желае тя да е добре. И прави всичко допустимо да се усеща по този метод. Той се старае да ти угоди и постоянно отстъпва. Не се нервира от сложния ти темперамент, а даже му харесва. Не се тормози да прави взаимни отстъпки в името на любовта. Не му пука дали ще наподобява в очите на хората като „ мъж под чехъл “. Той е подготвен на всичко за щастието на дамата до него. И единствено това има значение.

Винаги ти прави изненади

Всеки път, когато се чудиш дали ще желае да излезе на вечеря и на разходка, той се появява ненадейно и ти споделя, че към този момент е направил проекти за вечерта. Не стопира да ти прави изненади, похвали и да ти подарява непрекъснато дарове. Той прави всичко това, тъй като си значима за него и желае да изрази това, което усеща, тъй като думите от време на време не са задоволителни, с цел да покажеш на някой какъв брой го обичаш.

Разказва на всички за теб

Не те крие от неговите близки и другари. Напротив – желае да те покаже на целия свят. Гордее се с теб и това, което си. Никога не би те предиздвикал да се промениш или да се правиш на различен човек пред неговото семейство. Той те приема такава каквато си. И с усмивка на разположение споделя за теб на всички.

Внимава за теб

Последното нещо, което желае е да те разочарова. Той внимава доста със своите дейности, тъй като не желае да те нарани и да страдаш. Вярва в теб и във опциите ти. Насърчава те да следваш фантазиите си и да се бориш за това, което искаш. Той е най-хубавият мотиватор и най-голямата опора. Не прави всичко това, тъй като просто е добър човек. Този мъж е бясно влюбен в теб и неговата обич е същинска. Действията му ясно демонстрират искреността в възприятията му.

Съобразява се с твоите проекти

Мъж, който същински обича една жена, познава добре света на компромисите, уважението, доверието. Той е подготвен да промени своите лични проекти, с цел да може да съвпаднат с твоите. Да пренебрегне фантазиите си, поради теб. Защото няма нищо по-важно от това да е с неговото момиче. Тази, в която е бясно влюбен. И тази, която е целият му свят.

Ревнува те

Може би това няма да те изненада. Там, където има обич, наложително участва и ревността. Той те ревнува и даже да желае да го скрие, с цел да не схванеш – невероятно е. Сам се издава с държанието си и погледът, който хвърля на мъжете, които те заглеждат. Не желае никой различен да те допира и мисълта, че може да бъдеш в нечии непознати ръце го побърка. Ревността е сладка и потребна, само че единствено, когато не прекрачва границата с обсебването. Защото тогава към този момент се трансформира в проблем, който се разраства и приключва съдбовно.

Грижи се за теб

Винаги, когато имаш потребност от помощ или не се чувстваш добре е този, който ще ти помогне. Независимо дали има опция или не, той ще бъде до теб. Ако те види, че си тъжна, ще направи всичко допустимо, с цел да те развесели и да накара красивата ти усмивка още веднъж да се появи на лицето ти. Знаеш, че той не се интересува изключително от хората. И това би трябвало да те кара да се чувстваш в действителност специфична и определена. Да бъдеш неговата същинска обич и дамата, за която е подготвен да смъкна света в краката ѝ.

Той е най-големият ти почитател

Обожава всичко, което правиш. Няма значение дали става въпрос за вечерята, която си приготвила или играта, която завоюва. Той ще те приветства и ще се радва по този начин, като че ли е спечелил от лотарията. Прави всичко допустимо да те поддържа и да те накара да повярваш в себе си и качествата, които притежаваш. Той обожава всичко в теб – облеклата, прическата, даже и маникюра, който ти не харесваш. И в случай че имаше опция, би желал да ти даде очите си, с цел да погледнеш през тях и да видиш какъв брой красива си в действителност.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР