-Не се притеснявай,майка ми и е във час! Тя всичкото

...
-Не се притеснявай,майка ми и е във час! Тя всичкото
Коментари Харесай

Ние решихме да живеем заедно! История за майки и синовете.

-Не се притеснявай,майка ми и е във час! Тя всичкото ще разбере,и аз не съм дребен и мога самичък да вземам решение какво да върша.

Миша отворил вратата, с него беше една младо,слабо момиче със дълга руса къдрава коса и огромни очи. Ана излезе да ги посрещне.

-Здравей мамо. Запознай се,това е Катя. Ние взехме решение да живеем дружно.

-Здравейте,тихо отговоря Катя.

-Здравей Катя,приятно ми,влизайте!

-Миша,влизайте със Катя да обядвайте. Аз отивам да събера багажа.

-Мамо защо ми приказваш,какво ти правиш, аз ти споделих че ние със Катя ще живеем дружно.

-Аз разбрах синко. Много се веселя за вас! Доволна съм, че имам толково огромно момче! Разбирам че желаете да живеете дружно, и аз не съм срещу. Аз в този момент ще събера твоите облекла, а вие през това време хапнете.

-Мамо за какви облекла ми приказваш, ти искаш да се махнем от тук?

-Разбира се синко,аз доста се гордея, че толково рано пораснал. Че приемаш толкоз значими решения във живота си. Че си проучил за всичкото, къде ще живеете, по какъв начин ще изкарваш пари, по какъв начин ще издържаш фамилията си. Радвам се за вас със Катя.

-Мамо само че ние мислихме да живеем тука със теб.

-Със мен ли? Не мисля че Катя желае да живее със свекърва си. От начало всичко ще е на ред, ние ще се разбираме, само че със време ще се стартират интриги, кавги, кавги. Вие ще се скарате по сред си,аз ще се усещам неудобно. И най на края няма да поносим един различен. Вие в действителност ли желаете това? Катя вие желаете ли по този начин да живеете?

-Не.

– На мен това не ми би трябвало и на вас също. Големите деца би трябвало да живеят настрана. Ако решихте можете да живеете дружно.

-Мамо къде ще живеем ние? Ти ни гониш ли? При Катя в общежитието няма по какъв начин,нейните родители са надалеч,на село. Искаш да живеем чартърен? Ние нямаме пари и на какво ще живеем?

-Ако вие сте толкоз огромни, можеш да учиш и да работиш,за да поемаш грижи за фамилията си. Вие се обичате,значи ще минете през всичките компликации.Правилно ли споделям, Катя? Вие сте съгласни със мен?

-Да…

-Погледни, всичко е наред! Любовта е най значимото. Отивайте да ядете, а аз за първо време ще ви дам пари, по-късно ще се оправите по някакъв си метод.

-Чакай мамо, не би трябвало да събираш облеклата, ние би трябвало да обсъдим нещо със Катя.

И наследник излезе със Катя. Анна беше доста развълнована, тя желае да ги върне и да се останат при нея. Тя погледна през прозореца и видя по какъв начин те са караха, Катя го бутна и избяга, а той се остана на мястото си.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР