Не се предвиждат ваучери с отстъпки за ваканции на имунизирани,

...
Не се предвиждат ваучери с отстъпки за ваканции на имунизирани,
Коментари Харесай

Таблети и часовници в томбола за ваксинирани

Не се плануват ваучери с отстъпки за ваканции на ваксинирани, безапелационна е Стела Балтова
От здравното министерство отхвърлят, концепцията била в доста начален стадий

Браншът упорства за тласъци вместо забрани

Таблети и часовници могат да получат хора, които решат да се имунизират против COVID-19. Томболата щяла да се провежда от здравното министерство. Това заяви служебният министър на туриз­ма Стела Балтова.

От Министерство на здравеопазването обаче отхвърлиха, че се приготвя сходна игра на шанса и бяха безапелационни, че концепцията е обсъждана, само че е на доста ранен стадий. Затова не е ясно нито дали ще се осъществя, нито кой би могъл да опитва има ли късмет да получи премия, тъй като се е имунизирал.

Според Балтова обаче сходна лотария едва ли щяла да помогне да се увеличи процентът на имунизираните у нас, който все още е измежду най-ниските в Европа.

Балтова уточни и че чака оферти за награди и от туристическия отрасъл. През последните месеци бизнесът неколкократно изрази сходна подготвеност и настоя за тласъци вместо забрани за имунизация.

От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация желаеха да бъдат раздавани ваучери за почивки на стойност от 50 до 300 лв., а от Националния ръб по туризъм да се провеждат томболи и лотарии за поощряване на имунизационния развой. Подобни акции са проведени в редица европейски страни и Съединени американски щати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР