Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик

...
Не се подвеждайте по идеята за референдум на позавехналия политик
Коментари Харесай

Нинова от Жабокрек: Не се подвеждайте по референдума на Трифонов. Правителство на 2 октомври ще има!

Не се подвеждайте по концепцията за референдум на " позавехналия политик Слави Трифонов ". С тези думи се обърна към стотиците социалисти и симпатизанти, взели участие в митинга в местността Жабокрек под Рилския манастир във връзка 78 години от акцията на Рило-Пиринския отряд в Рилското корито водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя беше оптимално сериозна към " ИТН " (ИТН), Слави Трифонов, и изключително във връзка с огласеното от него в петък предложение за привикване на референдум за президентска република, съобщи БНР.

" Да, през вчерашния ден Слави Трифонов – позавехнал в българската политика политик, с цел да възвърне даже дребна поддръжка към себе си, предложи да прави референдум за президентска република.

 

Другарки и приятели, апелирам ви, мислете с разсъдък, оферират ви невъзможни неща. Предлагат да ни употребят гласа, да стъпят на този глас, да влязат в Народното събрание и да продължат да разрушават, по този начин както три пъти унищожиха, и парламент, и държавно управление.

С референдум този въпрос не може да бъде решен, даже да се съберат гласове. Такова решение може да вземе единствено Велико национално заседание. Не се подлъгвайте, това е просто опит " ИТН да влязат в идващия парламент ".

Нинова предизвести и за " залитания " към Възраждане.

" Виждам и едно залитане… по " Възраждане ". Моля ви, също мислете. Чуйте Елена Гунчева, в случай че не някой различен. Самата тя споделя: Караха ни принудително да гласуваме всичко с ГЕРБ, тя споделя: Десислава Атанасова беше всеки ден в нашата стая, парламентарна, с цел да ни споделя какво да вършим. " Възраждане " е патерица на ГЕРБ.

Правителство след изборите на 2 октомври ще има, а първото нещо, което ще създадем, е да замразим цената на газа, разгласи водачът на социалистите.

Стотиците проведени от областите Кюстендил и Перник симпатизанти се насочиха към Партизанска (Кирилова) поляна за събор и забавление. Сред тях бе освен Нинова, само че и Вигенин, Симов, проф. Михайлов, водачи на листи на левицата за идния избор.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР