“Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад

...
“Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад
Коментари Харесай

Ева Веселинова: Не се подмазвам и не лицемернича, затова вече не съм в На кафе - slava.bg

“Не се подмазвам, не лицемернича и не се укривам зад маската на дипломатичността„, по този начин избухна Ева Веселинова, откакто напусна „ На кафе “.

Бившата стопанка на ефира изля яда си и призна каква е повода да не е паралелно до Гала.

„ Спя умерено вечер, тъй като не съм направила неприятно на никого. Живея живота си по този начин, че да оказвам помощ на колкото мога повече хора “, сподели още надарената русокоска.

Според слуховете пръст в уволнението на Ева има някогашната й колежка Андреа Банда Банда. Двете не могат да се понасят от месеци насам и са непрекъснато на нож, написа „ България Днес “. Извън ефир дори не се поглеждат. За разлика от Банда Банда, която е тиха и кротка, Ева не цепи басма на никого.

Действията й въобще не се нравят на Гала и продуцентите, по тази причина вземат решение да оставят Андреа, която набира повече почитатели, за сметка на някогашната стопанка.

Веселинова е разочарована от протичащото се в родните малките екрани и съгласно нея там работят повече връзкари, в сравнение с кадърни и можещи хора. "Постигнал съм всичко със лични старания, не дължа нищо на никого, което ми дава голямо успокоение и убеденост ", споделя Ева.

Като се съди по думите й думите, несъмнено се пробва да захапе зложелател номер едно - Андреа Банда Банда.

Запознати шушукат, че е навряна в малкия екран от заможните си родители.

„ Засега мисля да си умря малко и да поработя върху други планове “ прибавя Веселинова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР