Не се меся в независими организации. Това коментира от своя

...
Не се меся в независими организации. Това коментира от своя
Коментари Харесай

Борисов: Към КЕВР нямаме оношение. Тя е независима организация


Не се меся в самостоятелни организации. Това разяснява от своя страна пред публицисти в Брюксел министър-председателят Бойко Борисов.

„ Всички знаят, че Иван Иванов беше народен представител от ДСБ - партията на Иван Костов. Затова тогава, когато Народното събрание решаваше преди няколко години фактически да е самостоятелен регулатор и той ни би трябвало да е подобен. Дали ще е Иван Иванов или „ х “ или от Българска социалистическа партия, само че на всеки ръководещ му би трябвало самостоятелен регулатор. Ето в този момент се подвига цената на природния газ “, съобщи Борисов.

По думите му няма по какъв начин да се вдигне на целия свят природния газ, а в България да поевтинее, откакто нямаме рандеман. „ Спряхме шистов газ, концесии за рандеман на газ в Добричко, изпълнихме това, което хората желаят и вносът се подвига с толкоз %. Как да се резервира цената? Другият вид е от данъкоплатците да дотираме тази цена.

По никакъв метод към КЕВР сега ние нямаме отношение. Тя фактически, в лицето на Иван Иванов е самостоятелна организация. Ако не го харесват, да оферират в Народното събрание, да търсим решение, само че когато дадат сметките КЕВР, всички би трябвало да ги одобряваме, тъй като това е самостоятелен орган “, сподели още Бойко Борисов, представен от организация " Фокус ".

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР