Не се чувствам като грешката на Кирил Петков. Той направи

...
Не се чувствам като грешката на Кирил Петков. Той направи
Коментари Харесай

Янев: Не е сериозно да искаш оставката на министър заради една дума, не съм грешка на Петков

Не се усещам като грешката на Кирил Петков. Той направи подстрекателство, че имам партия и направи една доста сериозна неточност във връзка с институционалното деяние на страната. Кирил Петков не може да ме уволни. Това разяснява в студиото на bTV някогашният към този момент министър на защитата Стефан Янев по отношение на освобождението му от поста.

Аз заявих няколко пъти - не се усещам отговорен за това, че съм сторил нещо неправилно. Исках да чуя причините и дебата. Надявам се, че българският народ реши самичък за себе си дали е вярно. Миналия уикенд разбрах, че ще бъда уволнен, показа още той, представен от " Евроком ".

Нека да оставим думите. Заради една дума да искаш оставката на министър не е съществено. Имаме надълбоко недоумение в тази среда, която образува ръководството на страната по отношение на това, кой е националният интерес, разяснява Янев.

През последните няколко седмици разбрах, че има разминаване в схващането за националния интерес.

Тънките линии в самата коалиция са във връзка с това какво желаят и могат да поддържат съдружните сътрудници, водеше до недоумение.

Разбира се, че е война. Няма по какъв начин, когато умират хора и има филантропична злополука, когато се позволява инфраструктура, да търсим други способи на изложение. Аз цитирах Путин и желаех да загатна на нашите родни военнолюбци, че той оставя врата към дипломацията. Българската територия не е директно застрашена, само че българската стопанска система е.

В момента пропагандата и на двете страни замъглява картината. Трудно е да се направи оценка какво се случва и на последствията, уточни още Стефан Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР