Не съществува човек, който да не обича онзи топящ се

...
Не съществува човек, който да не обича онзи топящ се
Коментари Харесай

Тайната на перфектно панирания кашкавал

Не съществува човек, който да не обича оня топящ се в устата кашкавал, разточващ се на конци, до момента в който го режим в чинията. Това е едно от най-вкусните ястия, които могат да бъдат поднесени на трапезата.
Понякога обаче губим хладнокръвие в процеса на готвене. Иска ни се да запазим целостта на кашкавала и да не му се трансформира формата, до момента в който минава през термична обработка.
Някъде бъркаме, само че къде ли?
Днес ще споделим с вас каква е тайната на съвършено панирания кашкавал. Този дребен трик ще помогне да панирате всевъзможни кашкавали и топени сирена, без да изпадате в суматоха. Подносът ще наподобява необикновено, а вие с усмивка ще сервирате на обичаните си хора.

Какво да създадем, тъй че кашкавалът да бъде съвършен?
Най-напред пресметнете какво количество кашкавал ще ви бъде нужно. Изберете артикул, който да е в действителност апетитен и изработен само с млечни артикули.
Самата подготовка на кашкавала не трае дълго. Нужно е да го нарежете на правоъгълници, квадрати, триъгълници или както за вас е комфортно.
Сега затаете мирис, тъй като следва да споделим за една дребна детайлност, която множеството от вас надали в миналото са чували.

 Рецепта за пухкави кашкавалки Рецепта за пухкави кашкавалки
Ако желаете да си припомните усета на кашкавалките от детството, тази рецепта сигурно ще ви допадне.  Ето какви са нужен...
Увийте тази вкусотия със стреч фолио и поставете във фризера за няколко минути, до момента в който приготвяте панировката.
За нея са нужни следните артикули:
• Яйце
• Галета
• Брашно
 Нова мода - има към този момент кашкавал със сурогат на палмовото масло Нова мода - има към този момент кашкавал със сурогат на палмовото масло
Познатите до момента похвати на потребление на растителни мазнини и палмово масло що се отнася до млечни артикули на българския пазар към този момент с...
• Сол
• Черен пипер (по желание)
След като разбиете яйцата, разсипете галета и брашно в два обособени съда, можете да извадите млечния артикул от фризера. Той ще е стегнал задоволително добре, тъй че по време на самото паниране да не се разпадне и да наподобява феноменално, до момента в който го похапвате.
ЗАБЕЛЕЖКА: Много е значимо по време на панировка да „ облечете ” кашкавала добре, тъй че вътрешността да не потича в нагорещения с олио съд!
Насладете се на същинско кулинарно прекарване и зарадвайте фамилията си с най-вкусния паниран кашкавал!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР