Не само за мъжете, но и някои дами също срещат

...
Не само за мъжете, но и някои дами също срещат
Коментари Харесай

20 признака, че той е влюбен, но се страхува да си го признае

Не единствено за мъжете, само че и някои дами също срещат усложнения да показват своите страсти. Това са по-плахи или по-затворени като темперамент хора, които неведнъж биват изплашени от мощните си усеща.

Всъщност ето по какъв начин стоят нещата – когато човек внезапно открие по какъв начин възприятията завладяват мозъка му и няма метод да бъдат следени, най-обичайното нещо в тази обстановка е просто да изпита боязън.

Струва ли ви се, че мъжът като че ли се отдалечава от вас? Може би това се дължи на обстоятелството, че се пробва да одобри новите си страсти и просто няма никаква концепция какво да прави с тях.

Как да разберете, че мъжът се опасява от възприятията си към вас?

Взира се във вас

Познато ли ви е чувството, че някой упорито ви гледа? Поглеждате го и вие, само че когато той осъзнае това, незабавно отвръща взор. Причината е, че се опасява да признае възприятията си.

Крачка напред, крачка обратно

Когато един мъж е уплашен от своите усеща, ту е грижлив и деликатен, ту е откъснат и леден. Тъкмо ви се коства, че сте „ разчупили ледовете “ и той внезапно като че ли се отдалечава от вас.

Това е безапелационен знак – влюбен е и това го плаши. Вътре в него се води непрекъсната битка – обмисля дали е да ви допусне в живота си.

В този случай би трябвало деянията задоволително самообладание, до момента в който изчаквате той да признае възприятията си или да си тръгне.

Обича да прекарва време с вас

Едва ли би прекарвал на драго сърце време с вас, в случай че го притегляте само като обект за облекчаване на физически стремежи. Ако го прави, значи се усеща удобно до вас, само че му би трябвало време да си го признае.

Не  се взема решение на първа крачка

Това, че един мъж е влюбен се усеща от дамата по много способи. Но въпросът, който дамите си задават е, тъй като въпреки всичко не първата крачка, макар че явно желае. И още веднъж отговорът е – опасява се от възприятията си. Това може да се дължи на доста аргументи. Например, в миналото сърцето му да е било разрушено и в този момент да си мисли, че всичко ще се повтори още веднъж. Или пък да смята, че сте прекомерно добра за него. Ако диалозите задоволително, евентуално повода ще се обясни. Успокойте го, че може да се обърне към вас за подпомагане и вие го желаете.

Нервен е към вас

Забелязвате, че е очевидно нервозен, само че не сте сигурни за какво. Щом нещо е значимо за нас, постоянно сме нервни, защото се тревожим за следствията. Ето това се случва в неговия разум.

Изчервява се във ваше наличие

Не единствено дамите го вършат – мъжете също са способни на това, най-много в наличието на обекта на техните стремежи.

Ако приказва за себе си със стеснителност, това е напълно явен знак какъв брой е пристрастен. Защото го е грижа какво мислите за него и желае да ви направи допустимо най-хубавото усещане. Как да реагирате в този случай – помогнете му да се отпусне и успокои. Насърчете го да приказва и споделя.

Изпотява се

Това се случва от нервно пресилване, тъй като желае да се покаже в най-хубавата си светлина и в същото време се пробва да преодолее нервността си. Усмихвайте се на шегите му и последователно нещата ще си дойдат на мястото.

Смесени сигнали

Излъчва такива смесени сигнали, които ви пречат да го разберете. Изглежда като че ли си играе с вас, само че път инстинктът ви подсказва, че надълбоко в себе си той доста държи на вас. Вярно е, че може да ви отблъсне в първия миг, само че по-късно се осъзнава, признава, че се нуждае от вас и още веднъж желае да си ви върне.

Смее се на шегите ви

Това е сигурен знак за съществуване на мощни усеща.  Обикновено мъжът го прави с цел да усъвършенства атмосферата и да направи общуването по-леко.

Иска да ви улесни да се отпуснете и да порадвате на чувството да сте дружно.

Изслушва проблемите ви

Няма по какъв начин да назовем един мъж апатичен, в случай че постоянно с подготвеност изслушва вашите терзания. Него го е грижа, само че той се опасява да ви каже за това.

Иска да ви увери, че е подготвен да ви защищити от всевъзможни неприятности и недоброжелатели.

Не ви кани на среща.

Едва ли това ще ви се стори като знак, че мъжът има усеща към вас.

Мъжете обаче могат да бъдат и срамежливи. Ами в случай че към този момент няколко пъти се е канил да го направи, само че му се е коствало, че все не уцелва подобаващ миг? Дами, не би трябвало да се отказвате незабавно, дайте късмет на подобен мъж.

Опитва се да ви отбрани

Ако имате проблем, той е подготвен да помогне с решението му. Така показва възприятията си. Действията споделят доста повече от думите. Може да не споделя, че му липсвате, само че щом е подготвен да направи всичко за вас и ви засвидетелства почитание, това единствено по себе си приказва какво изпитва.  Обича ви, само че му би трябвало време, с цел да подреди възприятията си. И ще го направи.

Изпраща известия

Влюбеният мъж постоянно ще желае да научи по какъв начин е минал денят ви. Може да ви изненада със спонтанни известия, с цел да ви каже положително утро или да ви предложения на среща.

Желае да прекара допустимо най-вече време с вас и макар че знае, че го харесвате, отново се опасява да го признае. Може би държи да ви опознае по-добре, преди да предприеме значимата крачка.

Ревнува, когато различен мъж е до вас

Дори в случай че към момента не сте двойка, той ще ревнува, в случай че различен мъж е прекомерно покрай вас. За него всеки подобен е евентуален противник и по тази причина желае да ви защищити от всевъзможни алчни погледи, с цел да сте единствено негова. Но пък не е подготвен да си го признае.

Не загатва други дами

Защо да го прави като към този момент е намерил това, което търси. Само вие сте му в мозъка и нищо не може да направи по въпроса. Иска единствено една жена в живота си и това сте вие.

Подкрепя ви абсолютно

При всеки ваш проблем е наоколо и желае да помогне. Наясно е, че е значимо да сте с обичан човек и ще направи за вас всичко, на което е кадърен, даже и невъзможното. Иска да знаете, че е мъжът, на който може да имате доверие във всяко отношение.

Обръща внимание на дребните елементи

Детайлите се помнят единствено от мъж, който изпитва мощни усеща. Ако не е заинтересуван въобще няма да помни такива неща.

Как да реагирате при спорни сигнали от страна на мъжа?

Да, те са изтощителни и несъмнено се чудите би трябвало ли ви да поддържате такива връзки или е по-добре да зарежете всичко. Но, помнете, че това е краткотрайно. Когато влезете във връзка нещата ще се трансформират. Щом в действителност го харесвате и го желаете в живота си, дайте му време и не го притискайте. Той ще си подреди възприятията и ще възвърне равновесие. А оттова насетне ще стартира щастието.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР