Не само ние жените заслужаваме и се нуждаем от грижа

...
Не само ние жените заслужаваме и се нуждаем от грижа
Коментари Харесай

И мъжете заслужават грижа и любов! И те имат нужда от подкрепа

Не единствено ние дамите заслужаваме и се нуждаем от грижа и обич. Мъжете, макар че в никакъв случай не биха си го признали и рядко позволяват да бъдат уязвими, също имат потребност от това някой да се грижи за тях и да се усещат обичани. И няма нищо неприятно или срамно в това. Може би в никакъв случай няма да ги опознаем изцяло.

Те обичат да бъдат мистериозни, загадъчни и недостъпни. Допускат дамата до тях толкоз близо, колкото те преценяват и ловко могат да управляват това. Не се разкриват в никакъв случай изцяло, даже и да обожават своята партньорка. Но едно е несъмнено – каквито и да са, колкото и на мощни да се вършат и мъжете заслужават грижа и обич. И имат потребност от ръка, която да хване тяхната и в никакъв случай да не я пусне. Нуждаят се от поддръжка и от сателит в живота, който би направил всичко за тях.

Как да го накараш да се почувства специфичен

Покажи му, че те е грижа                                                    

Да, изслушвай деликатно всяка негова дума. Колкото и скучно от време на време да бъде, не го прекъсвай, блага. Слушай го и се пробвай да го схванеш. Покажи му, че те е грижа и в действителност мислиш за него. Ти искаш той да е добре и би направила всичко допустимо да се почувства щастлива, нали? Тогава покажи това посредством дейностите си и той в действителност ще се почувства специфичен.

Да бъдеш добър слушател е едно, само че да си подкрепящ и интензивно зает сътрудник е друго още по-ценно качество.

Прави му похвали

Нима си мислиш, че мъжете не обичат, когато някой им прави комплимент? А какво по-хубаво от това ласкателните думи да са от жена, която обичат и която е значима част от  живота им. Не пести думи, а му направи благ комплимент, който ще оправи неговото въодушевление и ще го накара да те обича още повече.

Изненадай го

Изненадай го ненадейно, той ще го хареса. Други хрумвания са непредвидени почивки през уикенда, билети за спектакъл или събитие, за което и двамата сте говорили известно време. Изненадата демонстрира две неща. Това демонстрира, че той е бил в мозъка ти и че в действителност си се постарала да избереш подарък, който ще му хареса. Грижи се за него, блага. Грижата е най-красивото пояснение в обич.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР