Не само неомъжените жени, но и съпругите, даже най-вече те,

...
Не само неомъжените жени, но и съпругите, даже най-вече те,
Коментари Харесай

Как да подлудите мъжа в леглото

Не единствено неомъжените дами, само че и съпругите, дори най-много те, би трябвало да мислят в посока по какъв начин да подлудят мъжа в леглото. Не е загадка, дългогодишната връзка, колкото и да е потребна в някои връзки, що се отнася до пристрастеността, нещата неизбежно поутихват и по тази причина се нуждаят от от време на време „ разпалване “. Тези практични препоръки могат да ви оказват помощ.

И по този начин, по какъв начин да подлудите мъжа в леглото, тъй че да е вечно ваш?

Интересното е, че нито един от препоръките не се отнася директно завършека на вечерта, а по-скоро обрисува пътя към вълнуващата развръзка  – нещо като въведения и конфигурация. Но с безотказно деяние.

Как да бъдете единствена муза за своя обичан – малко по малко

Ефектът от първата среща

Този съвет се отнася до дамите, които занапред откриват своята половинка. Поговорката „ По облеклата посрещат, по мозъка изпращат “ всеки я знае. Но кой каквото ще да споделя, първото усещане си е доста значимо. Между другото, да напомним, че то е единственото, за което нямате втори късмет! Първото усещане е значимо на всички места, само че във връзките изключително доста. Именно от него зависи дали ще бъдат построени по-нататъшни връзки или всичко ще завърши безславно.

Колко време е нужно на човек да направи своята преценка за другиго при първа среща? Може би ще се изненадате, само че се оказва, че съумяваме да преценим този против нас едвам за няколко минути време.

В първите седем секунди настава бързо незадълбочено усещане на новата персона, а в идващите минути то се фиксира.

Превърнете се в подобаващия обект за ухажване

Мъжът по природа е ловджия и поробител. Той обича самичък да избира обекта, който му харесва – за ухажване и бъдещи връзки. И по тази причина, една от дилемите, пред които е изправена дамата е да му отговори, т.е. да се трансформира в подобаващия обект за ухажване.

Бъдете очарователни

В взаимозависимост от задачата, която преследва дамата, стремяща се да притегли към себе си избран мъж, тя би трябвало да наподобява очарователна още при първата среща и да се държи уместно.

Подходящото облекло

Облеклото да е уместно за времето на деня и мястото на срещата. Ако тя ще се организира в кафене, то облеклото може да е по-непретенциозно. Вечерната рокля е за предпочитане за ресторант. А за сексапил се изисква малко повече старания – да наблегнете ловко и въпреки всичко дискретно достолепията на фигурата, като в същото време прикриете минусите.

Дамското долни дрехи

Бельото, което мъжът ще види по-късно, е добре да е с дантела – това наподобява в действителност вълнуващо.

Основната задача е основаването на привлекателен облик, който да се „ запечата “ в съзнанието на мъжа.

Избор на прическа

При избора на прическа дамите би трябвало да вземат поради, че дължината на косата се избира съгласно формата на лицето и размера на ушите.

Колкото до цветът на косата, то той може да е в естетика с цвета на кожата и очите.

Грим

Гримът се нанася по този начин, че да подхожда на времето на деня и да акцентира хубостта на лицето.

Цветът на червилото и сенките за очи не би трябвало да се избират в  прекалено ярки цветове, тъй като това прибавя циничност към визията на дамата.

Дайте му опция да мечтае

Откритите зони на тялото (врата, ръцете и краката) са добра концепция, тъй като дават на мъжа поле за развихряне на въображението.

Маникюр

Ноктите могат да бъдат дълги или къси. Дали са лакирани или не, няма изключително значение, най-важното е, че са чисти и добре поддържани.

Парфюм

Добре е дамите да извърнат особено внимание на уханието. Парфюмът не би трябвало да е изострен и мощен – това по-скоро пречи, в сравнение с притегля. А един внимателен, гальовен, непоказен мирис ще подлуди всеки мъж.

Парфюмерийната промишленост предлага и парфюми с разнообразни феромони, които оказват помощ при съблазняването на противоположния пол. Доказано е обаче, че хората създават собствен личен феромон. При дамите той се назовава копулин. Ако не ползвате парфюм, давате зелена улица на естествената миризма, т.е. оставяте копулинът да си свърши работата и да повлияе възбуждащо на подсъзнанието на мъжа.

Всички тези женски трикове ще усилят многократно възможностите да подлудите мъжа в леглото. Той ще се прехласва цяла вечер по вас, а по-късно ще даде натурален и предстоящ израз на пристрастеностите си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР