Не съм се срещал с директора на полицията в Кюстендил“,

...
Не съм се срещал с директора на полицията в Кюстендил“,
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не съм стъпвал в Кюстендил, нито съм се срещал с шефа на МВР

„ Не съм се срещал с шефа на полицията в Кюстендил “, съобщи пред бТВ някогашният вътрешен министър Младен Маринов, народен представител от ГЕРБ.

Той добави, че даже не е бил в Кюстендил по време на акцията и че към настоящия министър Иван Демерджиев е подадена неправилна информация.  

По-рано Демерджиев съобщи, че шефът  на кюстендилската полиция Светослав Григоров се  е срещал по време на изборната акция с представители на ГЕРБ, като уточни името на Маринов.

Маринов от своя страна акцентира, че в случай че се беше срещнал с шефа на кюстендилската полиция, не би скрил тази среща, тъй като е служител на реда по специалност и е обикновено да се среща с служители на реда.

„ В Кюстендил не съм стъпвал “, сподели някогашният министър.   

„ Да дойдат очевидци да кажат, нямам нищо срещу, аз ви споделям, че не съм се срещал с него. Не съм се срещал с нито един полицейски началник. “ – означи той.

Маринов добави, че е бил очевидец на такива срещи с политици от други партии, само че отхвърли да разяснява детайлности.

По думите му, с цел да схванат какви са проблемите в Министерство на вътрешните работи, политиците би трябвало да беседват с служители на реда и по принцип би трябвало да са отворени към всички жители.   

Маринов уточни, че политическа приложимост на системата на Министерство на вътрешните работи е имало по времето на Бойко Рашков, който я е употребявал против политическите си съперници. По думите му, вследствие на това и непрекъснатите неоправдани рокади системата е под стрес и не може да действа обикновено, чиновниците са демотивирани.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР