Не съм наричала Явор Бахаров боклук! Това са лъжи!“, така

...
Не съм наричала Явор Бахаров боклук! Това са лъжи!“, така
Коментари Харесай

Нона Йотова: Не съм наричала Явор Бахаров боклук!

" Не съм наричала Явор Бахаров отпадък! Това са неистини! “, по този начин избухна депутатът от Българска социалистическа партия и актриса Нона Йотова. Повод за гневния й коментар бяха лавини от изявления в интернет, че е обидила грозно сътрудника си от храма на Мелпомена Явор Бахаров. В обществените мрежи се надигна протест против следващата демонстрация на звездата, който бе заловен от ченгетата да скубе и блъска млада жена на улицата. 

Очевидец на насилието незабавно повикал полицията, а артистът се изрепчил и на управляващите. " Пълен отпадък “, попиля Нона Йотова сътрудника си “, гръмнаха начаса столични медии. Депутатът от левицата обаче сама остана като " гръмната “ от обстоятелството, че името й е забъркано в сходна засегнатост против сътрудник. 

" Категорично не съм го наричала отпадък! Как очаквате да разясня някакви трудове в обществените мрежи. Разбира се, чух, че е имало някакъв случай с Явор Бахаров, само че нищо повече. Абсурдно е! Някой лъже от мое име “, разгневи се алената депутатка пред " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР