Не съм чул на заседанието на МС да се е

...
Не съм чул на заседанието на МС да се е
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП: Не мисля, че ще се стигне до изгонването на Митрофанова

" Не съм чул на съвещанието на Министерски съвет да се е говорило за това и тематиката за оповестяването на съветския дипломат Митрофанова за личност нон грата не е била обсъждана ", съобщи пред бТВ министърът на труда и обществената политика от квотата на Българска социалистическа партия Георги Гьоков.

" Трябва да гледаме какво вършат останалите страни от Европейски Съюз. Не съм чул някой от тях да е изгонил съветски дипломат ", добави той.

" Не мисля, че ще се стигне до взимане на такова решение ", предвижда Гьоков.

" Самият факт, че записите от Министерски съвет са поискани от прокуратурата, с цел да се гледа кой подава сигнали не е обикновено. Когато имаме подозрения в целесъобразността идва въпроса за какво са поискани, за какво са дадени записите ", разяснява той настояването за освобождение на шефа на НСО.

" Коалиционният съвет ще реши, само че Българска социалистическа партия е декларирала изрично, че даването на оръжие на една от страните в спора е неточност ", сподели Гьоков, който се разгласи за пацифист и добави, че е подготвен да оказва помощ с персонални средства.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР