Не са ми светели ръцете, става въпрос за заговор. Това

...
Не са ми светели ръцете, става въпрос за заговор. Това
Коментари Харесай

Иванчева в съда: Всичко е заговор, пари не сме взимали

Не са ми светели ръцете, става въпрос за скрит план. Това сподели кметицата на „ Младост” Десислава Иванчева , която беше доведена в правосъдната зала за съвещанието по гледането на мярката ѝ.

Иванчева беше доведена дружно със зам.-кмета на „ Младост” Биляна Петрова и двете приказваха зад стъклената бариера в правосъдната зала.

Според Иванчева е имало скрит план. " Парите на бяха в мен. Бяха в колата. Бяха под седалката " , крещеше Иванчева през стъклото.

Тя сподели и лист с написан на него текст. " Ръцете ми не светеха като елха. Светна в профил. Това идва от листа, на който писах показания " , сподели Иванчева и изясни, че индивидът, който стои зад акцията против нея, е някой си Румен Р.

„ Казват, че сигналът е подаден от " Ваклин груп ", разгласи Иванчева, викайки през стъклото.

Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали и не сме получавали , съобщи още тя.



Относно някогашния кмет на „ Младост “ Петко Дюлгеров, който също е обвинен за взимане на рушвет в изключително огромни размери, Иванчева съобщи: „ Той не ни е давал никакви пари. Просто са открити в служебната кола, в някакво кашонче “ .

На въпрос по кое време са били подхвърлени парите, тя посочи: „ Когато ни обискираха . 5 часа седяхме без юрист “.

На въпрос дали е ходила в кафенето в градинката „ Кристал “ и имала ли среша с Дюлгеров, Десислава Иванчева удостовери, че са пили кафе. „ Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали, не сме получавали. Парите са евентуално подхвърлени. Няма да си държа пари в отворен кашон с мен . Плюс това, когато тършуват те в двете дамски чанти, без списък, без нищо и кашона с пари. Жабките, страничните порти, цялото това пространство не са претърсвали, проверявали и описвани, което значи че всичко е било подметнато и открито “, изясни тя, представена от Фокус.

Още детайлности прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР