Не са малко семействата, които по една или друга причина,

...
Не са малко семействата, които по една или друга причина,
Коментари Харесай

Уникална среща с безплодно семейство, което осиновява две деца. Реакцията им, когато децата се виждат за първи път (ВИДЕО)

Не са малко фамилиите, които по една или друга причина, не могат да имат свои лични деца. Това е повече от тъжно! Част от тях вземат решение да осмислят живота си като станат осиновители. Такъв е казусът, който ще видите на видеото, представящ първата среща сред приемни родители и осиновените от тях деца. Действието се развива в Адис Абеба – столицата на Етиопия, в която дълги години бушува революция. Резултат е стотици хиляди убити и надлежно огромен брой сирачета или изоставени дечица. Несъмнено държавното управление се старае да облекчи ситуацията им, настанявайки ги в приюти. Там те се хранят, играят и учат, само че са лишени от любовта и всеотдайността на мама и баща!

Но ето, животът за две от децата на приюта следва да се промени радикално! Това са момче и момиченце надлежно на 5 и 6 години, черната кожа и къдравите косици на които нямат явно никакво значение за фамилията бели хора, което ги е осиновило! Вижте единствено неподправената същинска наслада, с която те срещат към този момент своите дечица! Особено трогателна е дамата, която не престава да им се радва, прегръщайки и целувайки ги неведнъж! Мъжът – както и следва да бъде за един мъж – е по-сдържан, само че безспорно е не по-малко разчувствуван от срещата! Децата също наподобяват повече от щастливи – те са се доверили изцяло на приелите ги с толкоз обич съпрузи, които от в този момент нататък ще бъдат техните „ мама “ и „ баща “! И четиримата потеглят хванати за ръце… Несъмнено от в този момент нататък децата ще порастват в атмосфера на любов и грижи за тяхното духовно развиване!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР