Не с едно, а с цели 4 партита ще отбележи

...
Не с едно, а с цели 4 партита ще отбележи
Коментари Харесай

4 партита за 60-годишения юбилей на Кристина Димитрова - slava.bg

Не с едно, а с цели 4 празненства ще означи 60-годишния си празник Кристина Димитрова. Дамата, която накара всички да приказват, че годините са просто число за нея, счита да означи персоналния си празник в действителност грандиозно.

„ Очертава се три дни да чествам с близки хора, защото не мога да ги събера едновременно. Те са разнообразни компании, разнообразни възрастови групи и три дни ще има празнуване. Фактически ще си направя четири празненства с другари и роднини”, споделя певицата, написа „ Телеграф”.

Кристина признава, че си е направила една равносметка на живота до тук, само че не прави проекти за бъдещето. „ Много неща не зависят от нас. Ако човек е здрав, той ще бъде благополучен, ще има силата да реализира задачите и фантазиите си. И това най-много си пожелавам–да бъда здрава, тъй като съм доста деятелен човек, не седнал съм на едно място, доста съм дейна.”, споделя още тя.

За ковид Кристина има вяра, че единството ще избави хората и признава, че е почнала да прави оценка другите повече. Тя има вяра, че хората са станали малко по-човечни и по-малко подвластни от материалното.

„ Трябва да живеем по-бавно и да се опитваме да изживяваме красивите си моменти”, твърди още изпълнителката.

Кристина не се оплаква от ориста си и има вяра, че Фортуна е благосклонна към нея. „ И това е най-важното–да бъда здрава и околните ми да бъдат здрави. Ако си имаме здравето, всичко друго е постижимо. Бих се радвала на едно ново странствуване на място, където не съм била. Сега съм записала много песни по време на пандемията и ще се веселя някоя от тези песни да стане шлагер и шлагер, който да остане във времето.

Това би ме направило същински щастлива”, споделя тя.

Плътно до нея остава и половинката й. От години певицата е влюбена и дели общ покрив с незнаен мъж, който пази в загадка.

Изпълнителката издаде и две части неотдавна. „ Представих песента „ Приятелю”–поздрав към всичките ми другари. А напълно скоро излезе и един летен шлагер, който записах с трио „ Елеганс”–„ Морска мечта”.

Сега следва да снима и видео към едно доста шикозно парче, което се назовава „ Момичето, което…” Доста съвременен жанр, много друго от това, което досега съм изпяла. И аз го одобрявам като подарък за рождения си ден”, споделя още Кристина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР