Не разбирам, защо хората се страхуват от машините – те

...
Не разбирам, защо хората се страхуват от машините – те
Коментари Харесай

Иван Лечев: Не разбирам, защо хората се страхуват от машините

Не разбирам, за какво хората се опасяват от машините – те не могат да се манипулират и евентуално това не се харесва на някои политици. Това сподели в студиото на bTV музикантът Иван Лечев.

„ Не мога да проумея това съмнение на хората към машините – колите ни също са машини. Това е машина като всяка друга. В доста случаи машините даже работят по-добре от главите ни, само че това е различен въпрос “, сподели той.

Иван Лечев акцентира, че машината не може да бъде манипулирана и това не се харесва на някои политици. Той е безапелационен, че ще гласоподава благодарение на устройство, а не на хартия.

„ Говорихме си с мои другари, че би трябвало да гласоподава, тъй като това е единственият метод да се поправи това, което не ни харесва “, акцентира още музикантът и посочи, че тези, които не гласоподават, в действителност гласоподават пасивно за тези, които не харесват.

„ Това, което аз персонално желая най-много от политиците, е предизборните обещания да се извършват откакто минат изборите. Предполагам, че това желаят и всички останали българи. На мен персонално ми липса съответна политика в региона на културата. Трябва най-сетне да се посочи какво е просвета и да приказваме за качество, а не за това кой какъв е “, уточни още музикантът.

Той разяснява също по този начин и концепцията за така наречен джендърство. Според него всеки може да избира какъв да бъде откакто навърши 18 години.

Лечев сподели още, че „ Фондацията “ става на 10 години и по този мотив на 26 април в зала 1 на НДК ще има един неповторим концерт. Той посочи, че евентуално тази година още веднъж ще пътуват до Съединени американски щати, където ще имат участия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР