Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията, по някога,

...
Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията, по някога,
Коментари Харесай

Не разбирам тенденцията да се преувеличават измеренията на турското робство, каза новият френски посланик

Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията, по в миналото, да се преувеличават измеренията на турското иго, сподели през днешния ден по Българска национална телевизия новият френски дипломат Ерик Льобедел.

Той добави, че за относително късия си престой в България, не схваща и синдромът на периферията. " Синдромът на периферията би трябвало да се преодолее, България да осъзнае, че става доста по-централна в Европа, излиза на все по напред във времето и по отношение на значими страни, като в връзките с Русия, Турция, обстановката в Черно море и защитата на външните граници на съюза ", сподели дипломатът. Той посъветва България да се възприема като страна на предна линия.

Франция продължава да упорства за промени

" Франция ще продължи да предизвиква, поддържа и подтиква към продължение на промените и битка с корупцията ", сподели Льобедел. В отговор на въпрос, той посочи, че приказва за правосъдната промяна и битката с корупцията.

" Имаше такива опити при второто държавно управление на господин Борисов и в случай че тези опити придобият действителни контури, Франция ще ги насърчи ", акцентира дипломатът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР