Не показахме най-доброто си лице. Това заяви старши треньорът на

...
Не показахме най-доброто си лице. Това заяви старши треньорът на
Коментари Харесай

Шимунджа: Не показахме най-доброто си лице

Не показахме най-хубавото си лице. Това съобщи старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа след вчерашния триумф над Андерлехт с 1:0 вкъщи в първи мач от плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите. Реваншът в Белгия е идния четвъртък.

„ Мачът беше сложен. Опонент, който желае да завоюва. Имаме преимущество след първия мач, само че това е единствено първият мач. Трябва да мислим за идващия четвъртък. Аз мисля, че може да играем доста по-добре “, стартира той .
Анте Шимунджа.
„ През първото полувреме създадохме доста положителни благоприятни условия, които не вкарахме. През второто полувреме не създадохме толкоз положителни обстановки. Не съм удовлетворен от метода, по който играхме след гола, който вкарахме. Ако бяхме вкарали още един или два гола, щяхме да се усещаме по-комфортно. Сега би трябвало да останем фокусирани върху реванша “.

„ Не ни изненадаха, тъй като ние ги бяхме анализирали доста добре. През първата част те не сътвориха нищо пред нашата врата. Проблемът бе, че загубихме няколко втори топки. Ние би трябвало да се подобрим в тази част от играта. Когато сме с топката, би трябвало да бъдем доста по-спокойни и уверени. Важното е да покажем нашите качества и да се възползваме от техните недостатъци. Хареса ми най-вече резултатът. Хареса ми по какъв начин играхме през първите 20-25 минути, по какъв начин се борихме и когато страдахме, че не отстъпвахме обратно “, продължи с разбора на дуела словенецът.

„ Имаме футболисти с качества, които не използвахме. Това не ми хареса. Не показахме най-хубавото си лице. Тези трима, които не бяха през днешния ден в състава ни липсваха, всички те имат качества. Най-важното е, че момчетата, които играха на техните места, се оправиха доста добре. В идващия мач ще имаме повече налични футболисти. И с тях ще може да увеличим равнището, да създадем повече промени “, приключи Шимунджа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР