Не подценявайте тази напитка, защото тя се отразява изключително добре

...
Не подценявайте тази напитка, защото тя се отразява изключително добре
Коментари Харесай

5 ползи от сока от червени боровинки

Не подценявайте тази напитка, тъй като тя се отразява извънредно добре на здравето.

Сокът от алена боровинка е с високо наличие на витамини С, Е и кверцетин, както и фитохимикали, които имат антиоксидантни резултати. Мощните антиоксиданти от своя страна защищават тялото от стареене и хронични болести.
Трябва ли да пиете сок от алена боровинка всеки ден?
Редовният банкет на сок от алена боровинка несъмнено ще усъвършенства вашето здраве, само че умереността е основна. За множеството хора е задоволителна не повече от една чаша неподсладен чист сок от алена боровинка дневно. Неподсладеният чист сок от алена боровинка е най-хубавият избор, тъй като в него няма добавена захар и има по-малко калории от подсладените и коктейлни типове.

Пиенето на огромни количества сок от алена боровинка може да аргументи неприятни стомашно-чревни признаци.

И по този начин, за какво си коства да консумирате сок от алена боровинка, в случай че не всеки ден, то най-малко постоянно?

 Добави изложение
Червените боровинки са богати на полифеноли
Пиенето на сок от алена боровинка е обща рекомендация за предотвратяване от инфекции на пикочните пътища, основно поради растителните съединения, наречени полифеноли. Изследванията потвърждават способността на боровинките да предотвратяват прилепването на патогенни бактерии в пикочните пътища и да оказват помощ за понижаване на възпалението.

Същите растителни съединения в алената боровинка, които могат да предотвратят инфекции на пикочните пътища, подкрепят и оралното здраве. Полифенолите понижават риска от кариес, като управляват киселинните равнища в устата и защищават венците. По-специално полифенолите от мрачно оцветени плодове работят като естествено оръжие против зъбния кариес.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР