Не подценявайте предстоящите европейски избори, гласувайте за която искате политическа

...
Не подценявайте предстоящите европейски избори, гласувайте за която искате политическа
Коментари Харесай

БСП се регистрира в ЦИК и обяви: Европейските избори могат да сложат началото на промяната в България

Не подценявайте идните европейски избори, гласувайте за която желаете политическа мощ, само че бъдете дейни. Европейските избори могат да сложат началото на смяната в България. Може да стартира смяната на модела от последните 30 години, тъй че бъдете дейни. Това показа пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто партията й се записва в ЦИК за евровота, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Антикорупционният закон не е нов. Точно преди една година водихме тази полемика. Според нас би трябвало другите управляващи да имат своите представители в комисията срещу корупция. Това е кардинален и парламентарен въпрос. Който и да заема тези места, би трябвало да има въздържане и разделяне на управляващите. Сегашният модел към този момент даде своите дефекти'', изясни Нинова и добави, че ръководителят на КПКОНПИ би трябвало да се назначава от президента, без значение кой е той.

,,Няма предпазени лица. Президентът също го сподели – всички сме равни пред закона, без значение от политическата принадлежност. И Лозан Панов, и Валери Жаблянов... всички без изключение'', сподели още водачът на социалистите.

,,Днес на Изпълнителното бюро обсъдихме обстановката с Валери Жаблянов и той е подготвен да спомага, тъй че дано органите го разследват'', уточни тя.

,,Мнозинството избра Пламен Георгиев, в този момент им предлагаме да си го сменят, а те трансформират закона за КПКОНПИ, трансформират изискванията за поста, с цел да сложат на него един специфичен човек'', разкри Нинова, като не уточни съответно име и още веднъж разгласи, че Българска социалистическа партия няма да влязат в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР