Не по-малко от четири модела на марката получават вълнуващи актуализации

...
Не по-малко от четири модела на марката получават вълнуващи актуализации
Коментари Харесай

Ново име, много спортен дух и повече оборудване - актуализациите за Audi A1, Audi A4 allroad quattro, Audi Q7 и Audi Q8

Не по-малко от четири модела на марката получават вълнуващи актуализации с смяната на моделната година докрая на тази седмица. Компактният Audi A1 citycarver открива този квартет с ново име - в този момент той се назовава Audi A1 allstreet. Универсалният модел от междинния клас - Audi A4 allroad quattro - получава нов пакет за спортна визия, който прибавя черни акценти в екстериора. В първокласния клас Audi уголемява общоприетото съоръжение на Audi Q7 и Audi Q8, а също така има избор от три нови екстериорни цвята с резултат металик.

Ново име, остаряла мощ - Audi A1 allstreet
Най-индивидуалният модел в компактната гама на Audi получава ново име. Audi A1 citycarver се трансформира в Audi A1 allstreet. Малкият автомобил със спортни, стегнати линии, основан на Audi A1 Sportback, остава правилен на известния си и здрав външен тип. Запазват се всички предлагани до момента варианти за съоръжение и персонализация, както и към този момент наличните комбинации от мотори и трансмисии.

Audi A4 allroad quattro с нов пакет съоръжение
Специално за Audi A4 allroad quattro се предлага нов пакет съоръжение за смяната на моделната година: пакетът Black Pro Optics. Това ви дава опция в допълнение да индивидуализирате вашия A4 allroad quattro. Допълнителният пакет включва рамки на стъклата, външни огледала и ауспуси в черен емайл. Освен това отвесните детайли и предната радиаторна, вложката на задния дифузьор и декоративната лайстна в задната врата сред светлините са изпълнени в черен емайл. Освен това A4 allroad quattro акцентира експресивния си темперамент с лъскавите черни четири пръстени от логото начело и откъм гърба, както и с надписа "A4 allroad ".

Audi предлага и рейки на покрива в черно. Стандартната ризница се предлага в матово текстурирано сиво, само че клиентите могат да изберат и в контрастното лаково покритие Manhattan Grey Metallic. Освен това новите лакови покрития Chronos Grey и District Green Metallic обогатяват така и така богатата цветова палитра.

Разширено общоприетоо съоръжение за Audi Q7 и Audi Q8
В първокласния клас двата SUV автомобила (Sports Utility Vehicles) Audi Q7 и Audi Q8 получават свежи акценти. Три нови екстериорни цвята се оферират като част от смяната в моделната година. Новите металически Satellitsilver, Waitomoblue und Tamarindbrown заместват досегашните Florettsilver, Galaxisblue und Barriquebrown в богатата цветова палитра. В интериора и двата модела общоприетоо получават елегантни контрастни шевове на арматурното табло, а наборът от интериорни детайли също е освежен.

Клиентите на марката в България ще могат да включат настоящите варианти в конфигурацията на автомобила си. Актуалните детайли опционално съоръжение могат да бъдат поръчвани в България от 13 май 2022.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР