Не очаквайте скоро голям успех на контраофанзивата ни.Това обяви украинският

...
Не очаквайте скоро голям успех на контраофанзивата ни.Това обяви украинският
Коментари Харесай

Зеленски: Не очаквайте скоро голям успех на контраофанзивата ни

Не очаквайте скоро огромен триумф на контраофанзивата ни.

Това разгласи украинският президент Володимир Зеленски.

" Съвременният свят е организиран по подобен метод, че прекомерно бързо привиква с триумфите. Когато стартира пълномащабната експанзия, мнозина по света не смятаха, че Украйна ще издържи ", съобщи президентът на послание в обществените мрежи.

По-рано Зеленски отхвърли рецензиите, основно от западни източници, че контранастъплението срещу Русия продължава прекомерно постепенно, заявявайки, че войната не е холивудски филм.

Президентът на Украйна приветства украинските офанзивни дейности, които ограничиха интервенциите на Черноморския флот на Русия.

" Когато подсигуряваме още по-голяма сигурност на Черно море, Русия ще загуби всякаква дарба да господства в тази зона и да разширява зловредното си въздействие върху други страни ".

Зеленски също сподели, че на среща с висши командири са прегледани секторите, обхванати от най-ожесточените боеве, в това число основните региони на Авдеевка и Купянск, където Русия упражнява напън през последните седмици.

Виталий Барабаш, началник на военната администрация в Авдеевка, сподели, че порутеният източен град се приготвя за нова вълна от офанзиви, на които съвсем непрестанно е подлаган от средата на октомври насам.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР