Не, не! Ти не си недостойна за любов, напротив! Ти

...
Не, не! Ти не си недостойна за любов, напротив! Ти
Коментари Харесай

Спокойно, мила! Понякога има причина, за да бъдеш сама

Не, не! Ти не си недостойна за обич, в противен случай! Ти заслужаваш цялата обич на света. Но, блага, от време на време нещата не се случват по този начин, както ние желаеме. Нито както си ги представяме. Бог е този, който взема решение какво ще стане с живота ни и той е този, който изпраща нашите спътници в живота. Когато той реши и когато е време – нито минута по-рано.

Не унивай, тъй като си сама. Това, че си необвързана и нямаш сътрудник до себе си не те прави по-малко значима от другите. Знаеш ли, че това е страхотна опция, в която може да опознаеш по-добре себе си, както и може да се насладиш на моментите успокоение, които несъмнено ще ти липсват, когато се обвържеш.

Да бъдеш сама в действителност не е толкоз ужасно. Имаш повече време за себе си, мислиш за бъдещето свободно без да се съобразяваш с някой различен. Осъзнаваш какво искаш от живота и от теб самата. Но в случай че въпреки всичко постоянно се натъжаваш и чувстваш от време на време самотна, идващите редове може би ще ти оказват помощ да се успокоиш ненапълно.

Причини за какво си сама 

Не вярваш, че си почтена

Много необвързани хора ще кажат, че това не е правилно и в действителност имат вяра, че са почтени за обич. Но истина ли е това? Ти в действителност ли мислиш, че си почтена за обич? Честен отговор. Без неистини и оправдания. Да или не?!

Ако задоволително се грижиш за себе си, обръщаш внимание освен на физическото, само че и на менталното си здраве, то най-вероятно цениш себе си и се обичаш. Само и само тогава човек може да мисли в действителност, че е заслужен за обич. Защото преди да те обича и почита някой различен, ти самата би трябвало да го направиш. Трябва да се научиш да се обичаш, цениш и уважаваш. И когато това стане – верният човек ще пристигна при теб.

Не можеш да бъдеш щастлива сама

Може би Бог желае да си необвързана за твоето персонално израстване. Има късмет да те тласка през неудобството, с цел да ти помогне да се изправиш и да се научиш да бъдеш щастлива сама и твоето благополучие да не зависи от никой различен човек. Може би това е сложният път, по който би трябвало да преминеш и от наученото през това време зависи по кое време ще срещнеш бъдещия си сътрудник. Само и само в случай че си подготвена за него.

Не вярваш в любовта

Гледаш ли със подозрение, когато някой стартира да приказва за обич? Това може да е повода да си необвързана толкоз дълго. Блокираш шанса си да намериш любовта, тъй като не вярваш в нея.

Запитай се: мислиш ли, че е невероятно да срещнеш някой страховит мъж и да имате същинска връзка? Когато не вярваш в любовта или по-скоро вярваш в нея, само че не и че ще се случи на теб, елементарно е да се разочароваш и даже да се почувстваш беззащитен. И постоянно в отчаянието си се отказваш от любовта. Защото няма смисъл да таиш повече напразни очаквания, които постепенно и трудно убиват сърцето си.

Не може да се откажеш от токсична връзка

Ако мислиш, че си била в токсична връзка, има възможност това да е правилно. Последиците от токсичността може да повлияе на шанса ти да бъдеш с някой различен. Въпреки че този човек може да е от дълго време отвън живота ти, неговата продължителна отрицателна сила в действителност може да те държи необвързана.

Разбирам, че е мъчно да пуснеш някого – на мен също ми беше.  Това може да се отнася и за токсични хора, макар че знаем, че не са положителни за нас. Първо, елементарни си, че си взела решение да бъдеш в тази връзка. Да, ти си му дала късмет, тъй като го обичаш и желанията ти са били в най-чиста форма, само че е време, блага, да прекъснеш енергийната си връзка с него.

Визуализацията е мощен инструмент, който ти оказва помощ да се откажеш от някого и да продължиш напред. Можете да започнете с медитация за прерязване на връзката, където в действителност си представяш по какъв начин прекъсваш връзката, който свързва теб и някогашната ти обич.

Писането на алегорични писма също е мощен инструмент, който може да използваш, с цел да се откажеш от предходна връзка. Напиши на хартия всички неща, които искаш да кажеш на някогашния си сътрудник – като че ли той ще го прочете. Не му го изпращай, а вместо това изгори това писмо.

Пожелай му триумф, като му изпратиш обич и светлина и позволи  на този акт да ти помогне да се освободиш от него вечно. И по този метод може да притегли вашия предстоящ сътрудник да се появи в живота ви.

Независимо какво се случва в живота ти, в никакъв случай не спирай да вярваш в положителното. Довери се на Бог! Той най-добре знае от кого и по кое време имаш потребност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР