Не, не сте само вие - една трета от хората

...
Не, не сте само вие - една трета от хората
Коментари Харесай

Как да се справим с дразнещите навици на любимия човек

Не, не сте единствено вие - една трета от хората във връзка считат половинката си за „ най-досадния човек, който познават “ поради вбесяващите им привички, откри ново проучване. Близо половината признават, че намират колегата си за по-дразнещ, откогато пандемията стартира, заради прекарването на повече време дружно в непосредствена непосредственост.

Независимо дали става дума за другар, или член на фамилията, без значение дали има пандемия, или не, без значение дали честваме Деня на влюбените, хората в живота ви не са съвършени. И почтено казано, вие също не сте.

Тоалетната седалка е вдигната. Празната кутия от мляко стои в хладилника. Чорапите са под леглото. Но не забравяйте, че и вие вършиме неща, които нервират колегата ви - говорите с другарка по телефона по един час, продължавате да пушите след следващото заричане " отхвърлям ги ", в никакъв случай не сте подготвени в точния момент.

Той не гледа сантиментални филми, не запомнил е годишнината ви, не желае да отиде на доктор, не изхвърля боклука. Тя не обича мачове, нервира се от бързото му каране, не извежда кучето, връща се с следващия непотребен чифт обувки след пет часа в мола.

Понякога дребните неща вършат връзката нещастна и се трансформират в свръхчувствителни проблеми. Но в случай че ги осъзнаете в точния момент, в случай че бъдете по-толерантни един към различен и положите старания, и двамата може да сте по-щастливи и по-малко досадни!

Той хърка

Не понасяте хъркането му, само че и той се нервира, когато го будите през 5 минути. Ако в спалнята постоянно се чува тон, сходен на звука от Harley-Davidson, и половинката ви се оплаква, не правете кавги за това всяка вечер. Обърнете внимание и проверете дали не става въпрос за сънна апнея. Или в най-безобидния случай - спазвайте няколко елементарни правила, с цел да не смущавате съня й - спете по стомах или на една страна, не си лягайте със запушен нос, обърнете внимание на тежестта си, пробвайте с щипки и спрейове срещу хъркане.

Тя мълчи

Адски досадно е, когато дамите мълчат и отхвърлят, че нещо не е наред, когато са ядосани. Те някак си чакат мъжете да прочетат мислите им и да схванат каква е повода за неприятното им въодушевление. Споделете му просто какво ви мъчи, без да стартирате диалога с гневен и поучителен звук, който за него значи едно: Предстои скандал!

Той в никакъв случай не желае да танцува

Не си мислете, че тя чака от вас да я научите на оня безпаметен танц, с който приключва филмът „ Неприлични танци. “ Не, всичко, което тя желае, е да положите старания, да я хванете за ръката и да я извеждате на дансинга понякога. Дори и да имате два леви крайници, единствено фактът, че се пробвате, е доста значим. А за какво просто не я поканите на танц... вкъщи.

Тя даде обещание, а продължава да пуши

Колкото и да ви нервира димът от горящата й цигара у дома, проявете самообладание и схващане към пристрастеността й. Това, че дава обещание непрестанно да ги откаже, а не го прави, не значи, че ви лъже или не се пробва. Помогнете й. Купете й никотинови лепенки. Ако не оказват помощ - изненадайте я с бездимна опция - устройства за нагряване на тютюн като IQOS и lil SOLID.

Няма пушек, няма мириc на цигари. Бездимните артикули, за които е научно потвърдено, че въпреки и не без риск, са по-добра опция на продължителното пушене, носят на пълнолетните пушачи приятност от тютюна, без да основават дискомфорт на хората с неприятната миризма на цигарен пушек.

Той претупва секса, тя приказва доста

Колкото и дълги години да прекарвате към този момент в едно легло, не забравяйте любовната игра, нежните милувки и едно просто „ Обичам те “. Не я приемайте за даденост, а се научете да я съблазнявате всякога.

Мъжете пък ненавиждат, когато дамите споделят всичко за половия си живот с приятелките си. Изобщо мъжете ненавиждат клюките.

Нали по този начин, нещо друго?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР