Не напразно по време на венчалната служба свещеникът пита младоженците

...
Не напразно по време на венчалната служба свещеникът пита младоженците
Коментари Харесай

Тръмп: Ако ме прострелят, Мелания няма да плаче за мен

Не на вятъра по време на венчалната работа свещеникът пита младоженците дали ще в бъдат дружно в положително и зло, здраве и болест, благосъстояние и беднотия и така нататък Вричайки се публично един на различен, те се обричат на обич и поддръжка без значение от събитията. От клетвите им се подразбира, че в случай че нещо неприятно се случи с един от тях, другият ще одобри болката му за своя, ще тъгува и скърби... Или най-малко по този начин би трябвало да бъде. Очевидно не подобен е казусът с президентската двойка на Съединените щати.

По време на частно събитие за набиране на средства, състояло се преди няколко дни в " Trump Hotel ", Доналд Тръмп се пошегува, че в случай че бъде прострелян, брачната половинка му няма да пророни нито една сълза, оповестява dir.bg.

В речта си президентът на Америка загатна стрелбата по републиканския конгресмен Стив Скалис през 2017 година, когато той едвам оцеля след нападение. Президентът разяснява, че членът на Камарата на Съединени американски щати е показал изключителна мощ и наличие на духа. След това стопанинът на Белия дом изясни по какъв начин същия ден е срещнал половинката на ранения политик - Дженифър.

" Когато я видях в болничното заведение в оня съдбоносен ден, тя безусловно си изплакваше очите... Имам поради, че не доста съпруги биха реагирали по този метод, изправени пред покруса, знам, че моята не би ", съобщи Тръмп.

След изявлението му американските таблоиди започнаха да се питат какво тъкмо желае да каже той. Една част от тях разтълкуваха думите му по този начин, че Мелания не би дала външен израз на вероятно страдалчество, а други - че нея въобще не би я било грижа, в случай че на мъжа ѝ се случи нещо неприятно. В последна сметка щатската преса стигна до заключението, че хуморът е методът, по който Доналд Тръпм се оправя с тежката обстановка с импийчмънта. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР