Не намирам смисъл да коментирам колко сериозно е точно Министър-председателят,

...
Не намирам смисъл да коментирам колко сериозно е точно Министър-председателят,
Коментари Харесай

Защо в списъка „Петков“ липсват истинските олигарси?

Не намирам смисъл да разясня какъв брой съществено е тъкмо Министър-председателят, който разполага с ресурса на Министерство на вътрешните работи и спецалните служби за събиране на данни за закононарушения, да сезира Главния прокурор с „публично известни дани за евентуални престъпления“.

Но пред Кирил Петков стои един доста значим въпрос с огромно публично значение, а той е за какво в неговия лист са пропуснати известни фигури, за които има сходни обвинявания.

Защо пропуща имената на лицата, за които има голям брой медийни изявления и журнаистически следствия със скандални обвинявания към тяхната съгласуваност с АЕЦ „Белене“, съветския анклав „Росенец“, „Лукойл“, „Балкански поток“, ТЕЦ-овете, приватизационните покупко-продажби на стратегически предприятия и така нататък?

Защо пропуща имента на лицата, свързани с ходатайство при доставки на газ, привилегированите търговци на ел. сила и най-крупните бенифициенти на дотации в земеделието и ВЕИ бранша?

Защо в в листата на Петков няма нито едно име на огромен предприемач от мултиолигархичната конструкция „Глобална България“?

Иван Сотиров, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР