Не му приляга. Не приляга на висотата на президентската институция

...
Не му приляга. Не приляга на висотата на президентската институция
Коментари Харесай

Лорер: Радев явно е разочарован, че ПП не е президентска партия

Не му приляга. Не приляга на висотата на президентската институция да дава прочувствени и унизителни оценки на политически партии. Политическите партии са израз на хората и на техните хрумвания. Зад " Продължаваме промяната " има 500 000 гласоподаватели, а той постави всички тях под шапката на шаралтанството. Президентът тряба да сплотява, а такива изявления ни разделят. Това сподели пред bTV депутатът от Политическа партия Даниел Лорер във връзка думите на президента Румен Радев по адрес на Политическа партия: " Ще надживеем тази шмекерия ".
Прочетете още
Когато президентът излезе (пред президенството с вдигнат пестник и сподели " Мутри, вън " по време на митинга през 2020 година - б. ред.), той предстаявяше настояванията на българския народ по този начин. Това беше най-високият му миг, тъй като той стана едно с българския народ и поведе България към светлината. В резултат на това се появи Политическа партия, с цел да променим модела ГЕРБ и България най-сетне да тръгне към Европа, съобщи Лорер.

Разривът сред Политическа партия и президенството очевидно има други корени. Явно президенството има политически упоритости и Политическа партия ги е разочаровало. От самото начало казахме, че благодарим на президента, че поведе митинга, само че ние в никакъв случай няма да бъдем президентска партия. Явно това не се понравило и нищо чудно в страната да се приготвя инженеринг на политически планове, уточни депутатът от Политическа партия.

Много пъти всички политически сили се опитваха да пришият Политическа партия към президента. Политическа партия стои тъкмо в центъра на българската политика – нито вляво, нито вдясно. В нито един миг поддръжката на президенството не е била това, с което Политическа партия завоюва сърцата на българите, а тъй като показахме всичко сбъркано в модела ГЕРБ и че най-сетне дадохме вяра на българските жители, че България може да стане евроепйска страна, означи Даниел Лорер.

В отговор на въпрос той посочи, че от Политическа партия няма да предложат държавно управление на малцинството и няма да поддържат мандат на ГЕРБ, без значение кой е претендентът за министър председател.

Там всички са фон, тъй като решенията се взеамт еднолично, съобщи Лорер, като разясни, че при връчване на третия мандат Политическа партия ще взе участие с поддръжка единствено на значимите за България политики.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР