„Не може един човек да бъде препъни камък. Проблемът беше

...
„Не може един човек да бъде препъни камък. Проблемът беше
Коментари Харесай

Филип Станев: Петър Илиев вече е прелистена страница, но нямаше как да го хвърлим на вълците

„ Не може един човек да бъде препъни камък. Проблемът беше господин Христо Иванов с това, че излезе на трибуната и сподели, че сме „ дългата ръка на Движение за права и свободи “ без да има нито едно доказателство “, счита той.

„ Г-н Иванов, всичко е наред в нашите връзки. Дайте най-сетне да я заровим тази томахавка и за стартираме да работим дружно “, обърна се Станев към съпредседателя на „ Демократична България “.

По думите му настояванията на Иванов за присъединяване с оферти за кабинета той назова „ извиване на ръце “.

„ Провалените парламенти не трябва да бъдат приписвани на „ ИТН “. Положихме всички старания, само че нашите сътрудници ни сложиха непостижими условия. Отношенията се скапаха от непремерено говорене “, сподели още Филип Станев.

„ Тревогата е положение на духа. Де се тревожиш в политиката значи да се съмняващ в това, което правиш. За 45-тия парламент ни отреждаха 3-4 място, за 46-тия – 2-3 място. Винаги си поставям загадъчен в главата във връзка с социологията “, разяснява още той във връзка най-новото социологическо проучване на „ Галъп “, което отрежда четвърто място на „ ИТН “ на изборите през ноември.

По думите му хората би трябвало да решат къде да слагат „ ИТН “.

„ Нито един политически индивид няма правото към този момент да си мисли, че България няма потребност от постоянно държавно управление. Ще създадем всичко допустимо да се осъществя такова “, увери той.

Що се отнася до вероятно партньорство с новата групировка „ Продължаваме промяната “, Станев изясни, че от партията на Трифонов ще изчакат какво бъде развиването на тематиката за поданството на Кирил Петков и по какъв начин ще се развият връзките сред Асен Василев и Тошко Йорданов, които сега се съдят.

„ Г-н Радев потвърди, че е човек, който е не просто заслужен и прочут, само че и работи за България. Винаги го е правил и в този момент ще го прави. Затова го подкрепихме. Да, той е назначил министрите в служебното държавно управление, само че не може да е отговорен за дейностите им “, изясни Станев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР