Не може дълго време Корнелия Нинова да заема едновременно позициите

...
Не може дълго време Корнелия Нинова да заема едновременно позициите
Коментари Харесай

Крум Зарков: Нинова трябваше да доведе своята оставка докрай

Не може дълго време Корнелия Нинова да заема по едно и също време позициите - вицепремиер, министър и водач на партия. Несъвместимо е един човек да се заеме с тези големи задания. Няма подобен човек роден на света. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, заяви БНР.

По време на Конгреса на партията на 22 януари би трябвало да се установи подадената оставка на Корнелия Нинова и да се отвори процедурата за директен избор на нов водач. Би било гротескно да не се одобри оставката на Нинова , и би трябвало да го докара до дъно.

Според него един водач на партия би трябвало да провежда всички хора по този начин, че да могат да осъществят плюсовете си и да нямат опция да нанесат вреда със своите минуси.
 Добрев: От Българска социалистическа партия не ме желаеха на Конгреса, по тази причина ме изключиха
Добрев: От Българска социалистическа партия не ме желаеха на Конгреса, по тази причина ме изключиха

Корнелия Нинова евентуално ще бъде избрана отново за нов мандат, предвижда той

Необходим е мощен ляв завой , който да предефинира целите. Българска социалистическа партия би трябвало да влезе без заобикалки в огромните въпроси на 21 век, добави депутатът, който ще се кандидатира за поста - водач на Българска социалистическа партия.

Освен персоналните промени, които би трябвало да се създадат в управлението на Българска социалистическа партия, партията би трябвало да покаже, че ясно може да приоритизира личната си политика и по този начин да убеди прагматично настроението Кирил Петков и Асен Василев, че освен идеологията, само че и прагматизмът демонстрират, че в трагично разграниченото ни и оскъдно общество е нужна освен обществена, само че и подкрепяща изпадналите пластове политика... Системата и без крадене е издигната по този начин, че концентрира част от благосъстоянието на нацията в доста малко хора... 1% от най-богатите в България владеят дотам ресурса на страната, че другите не могат да се нарекат свободни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР