Не може да се каже кога ще приключи войната в

...
Не може да се каже кога ще приключи войната в
Коментари Харесай

Подоляк: Русия ще изпита цялата болка, която преживяват украинците

Не може да се каже по кое време ще завърши войната в Украйна против съветската експанзия, само че Киев ще я приключи безусловно заслужено. Това съобщи шефът на офиса на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, представен от Униан.„ Русия ще изпита цялата тази болежка, която са претърпели украинците “, уточни той.

" Колкото до това по какъв начин ще приключи (войната – б. ред.), не можем да посочим тъкмо като време по кое време ще бъде – може да е доста бързо, а може да е постепенно. Но че ще приключим тази война безусловно заслужено и че Украйна задоволително, с огромен интерес ще следи (както споделям с подигравка ) мащабирането на войната на територията на Русия – това към този момент априори е безспорна истина. " – безапелационен е Подоляк.

Той добави, че " Русия ще почувства всичко това, цялата тази болежка, която е изпитала Украйна на огромна част от своята територия ".

" И те изцяло ще си платят за тази война. Не единствено с репарации, освен с избрани основни загуби, само че и ще усетят всичко това, което усещаха нашите деца, когато те обстрелваха ракети нашата територия. " – акцентира съветникът.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР