Не мога да закрия Национална служба Охрана, това може да

...
Не мога да закрия Национална служба Охрана, това може да
Коментари Харесай

Радев обяви, че ще наложи вето на Изборния кодекс

Не мога да закрия Национална работа „ Охрана ”, това може да стане единствено със закон. Това сподели президентът Румен Радев след визитата си в храм „ Света София ” по случай празника на града, съобщи БГНЕС.
Служителите на Националната работа " Охрана " са работили по инструкции на стопанката на Народното събрание госпожа Караянчева. Проблемът не е в НСО. Проблемът е в метода, по който се ръководи страната и в производството на нефелни лобистки закони, добави Радев, разяснявайки извеждането на протестиращи жители от постройката на някогашния Партиен дом от през вчерашния ден.
бонуси във Висш съдебен съвет " alt= " Радев наложи несъгласие върху правосъдния закон за кариерните бонуси във Висш съдебен съвет " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/01/30/0338986001580392936_1499737_144x110.webp " > Радев наложи несъгласие върху правосъдния закон за " кариерните бонуси " във Висш съдебен съвет
Президентът Румен Радев върна за ново разискване в Народното събрание параграф 1 от Закона за изменение и допълнение на Закона за съдебн...
Радев уточни, че изрично ще наложи несъгласие на измененията в. Държавният глава означи, че измененията в Изборния кодекс, които депутатите одобряват, са опит изборите да бъдат манипулирани. " Това има и стопански измерения, тъй като решението на народните представители значи, че се обезсмисля финансирането на машините за гласоподаване ", означи Радев във връзка решението на идващите избори да гласуваме както машинно, по този начин и с хартиени бюлетини.
Темата продължава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР