„Не мислим нищо, а действаме. Надявам се да заловим избягалите

...
„Не мислим нищо, а действаме. Надявам се да заловим избягалите
Коментари Харесай

Валентин Радев: Не мислим нищо, а действаме. Надявам се да заловим избягалите затворници


„ Не мислим нищо, а действаме. Надявам се да заловим избягалите пандизчии “, съобщи в утринния блок на Нова телевизия министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
„ Навсякъде има публикувани фотосите им и са дадени указания. Всичко за тях е затворено, тъй като са доста рискови и въоръжени, Разпитваме всички близки и родственици, тези, които те са имали контакти. Няма нищо елементарно, само че единствено поради тях са впрегнати спомагателни сили “, сподели още той.
Припомняме ви, че на 3 април от Централния софийски затвор избягаха рецидивистите Радослав Ангелов Колев, наказан на 26 години за ликвидиране, и Владимир Пелов Стефанов, наказан на 30 години за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Радев още веднъж заяви, че предходната година юли месец, а не 2016 година, са били предизвестени в ГДИН, че Пелов е подготвял бягството. Тогава, съобщи той, всичко е било предотвратено. Но в този момент не е имало сходни сигнали, изясни министърът.
Валентин Радев разяснява и казусът с чистачката. „ Стига с тази чистачка. Не ги е гонила никаква чистачка, тя просто е била на работа и е тръгнала да бяга, несъмнено даже ги познава кои саи и е желала да види какво се случва. Гонил ги е общественият служащ на име Кръстьо, даже Пелов е стрелял по него “, заяви вътрешният министър.
Той разясни, че в този момент се проверява деликатно всичко и ще се разбере истината по какъв начин е позволено бягството. По думите му, най – неприятното в този момент е, че двамата души са на открито въоръжени. Според Валентин Радев, в случай че заплатите на надзирателите са положителни и изискванията също по-добри, тогава нямаше да има сходни случаи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР