Не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен, заяви

...
Не ми пука какво ще кажат, но съм възмутен, заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Аз няма да съм повече премиер!

Не ми пука какво ще кажат, само че съм засегнат, съобщи водачът на ГЕРБ

" Четири пъти сме обеднели. Това оповестява Евростат – показва се, че инфлацията в България е повишена 4 пъти. Това демонстрира тоталния неуспех тези 2 година на всички ръководещи, както и на финансовите министри. За левчета, обедняване, знаете по-добре, другояче няма да са цялостни залите. " Това съобщи водачът на ГЕРББойко Борисов в Плевен, съобщи БГНЕС.

Той приказва пред близо 600 членове и симпатизанти на ГЕРБ в града. Трябваше да наваксаме 1300-годишното забавяне на пътната инфраструктура в Плевенския район. Правили сме бързо пътищата, с цел да можем да изравним. Вие се три пъти по-бедни от тази страна на планината, в сравнение с от юг, съобщи Борисов.

" Аз няма да съм повече министър председател и не ми пука какво ще кажат, само че съм засегнат. Шишков разплатил милиард и половина, починал човек поради него, не построил нищо. Призовавам всякога Радев да изкара бюджета, да изкара финансовото положение на страната, то е злополука ", уточни Борисов. Лена Бориславова сподели, че ГЕРБ страхували хората, не. Прави ли ви усещане каква предизборна акция водят другите, те знаят, че всяко проявление им е вреда. Те знаят, че ГЕРБ бие изрично и Политическа партия, и Демократична България, и всички останали. Шишков им играе ролята на бухалка, с постове, всякакви, в интернет се пробват да вършат внушения. Вчера някаква госпожа пуснала за нов Магнитски. Помолих нашите хора да попитат посолството има ли процедура американското посолство да осведоми партия за сходни неща. Това интервенция ли е, в случай че е правилно, във вътрешните ни работи. Официално писмо ще им пуснем. Ще желаеме отговор, добави Борисов.

Показването на Асен Василев значи да го питат 4 пъти повече висока инфлация и той не може да опровергае Евростат, не може, безапелационен е Борисов. Кирил Петков като го питат, той се обърква, в едно изречение ти споделя вдигнахме пенсиите 50% три пъти. Както и да го сметнеш и изчисляваш - не става. Като споделям за тези чудовищни дупки в бюджета, милиарди задлъжнялост, неспособност страната да заплаща обществените действия, по тази причина настояваме президентът да го изкара. Тогава като излязат Кирил и Асен ще кажат още веднъж обещаваме повдигане на пенсиите, само че имате 7% недостиг, а вашият сътрудник Василев приказва за Еврозона, ще станат смешни, скриха се зад Лена Бориславова през днешния ден. Те ще се крият и ще оставят служебните министри да бият по нас. Ние се постанова да се отбраняваме от служебните министри. Хората дано знаят, че всяко нещо би трябвало да се поддържа, нашите автомагистрали, тъй като сме на кръстопът има дни по 50 000 автомобила минават, цяло лято тези изпуснаха претрупаните камиони с и от Украйна – гориво, жито, всичко претрупано, при 30-40 градуса температура на асфалта, няма подобен, който да удържи при подобен трафик. Когато се отвори някъде дупка, се ремонтира, по този начин е в целия свят, сподели Борисов.

Българска народна банка споделя, че производството и търсенето на български артикули ще понижава внезапно. Брутният вътрешен продукт ще понижава. Това споделя отчет на Българска народна банка и вие очаквате от 2-ри вършим държавно управление, неприятен сън, мием си очите, забравяме ги и всичко се подрежда, по тази причина упорствам Радев и служебният финансов министър да извадят какво има в портфейла, какво имаме вътре и да видите какво занапред би трябвало да се направи, акцентира Борисов и добави, че по тази причина би трябвало мощно държавно управление с доверието на хората. Ще създадем всичко допустимо след 2 април да има държавно управление, уповавам се да има разсъдък в политиците, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Радев като отиде някъде и като знае, че няма партия в Народното събрание, а би трябвало да разчита на нашия виновен държавен дълг, това му е доста мъчно, а и доста дълго му стана. Той няма партийния инструмент да работиш с болшинство, а целият ангажимент е негов в действителност. Ако направи нещо за по-дълго - скачат ПП-тата. Той с цел да им угоди праща Шишков по малките екрани, стартират по ГЕРБ, само че по този начин разграничителните линии са толкоз огромни, че единствено ни втвърдяват. Ние променихме тона. След като не желаят с положително, по този начин да бъде, уточни Борисов.

Как единствено месец пред изборите се получават заплатите на няколко служители. И излизат на над 400 00-500 000 лв.. Това не е ли платен избор? Залели са всичко с билбордове, това са пари, сподели Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР