Не ме вкарвайте в тази политическа интрига, доколкото тя съществува,

...
Не ме вкарвайте в тази политическа интрига, доколкото тя съществува,
Коментари Харесай

Томислав Дончев коментира разрастващия се скандал между Радев и Цветанов

" Не ме вкарвайте в тази политическа конспирация, доколкото тя съществува ", опитва да се измъкне от коментар на думите на президента Румен Радев по адрес на Цветан Цветанов, а точно, че схваща повече от жилища, в сравнение с от самолети, напомня " Канал3 ".
Според вицепремиера имаме по-сериозни тематики за диалог. " Не е хубаво, когато политиците разясняват съответни марки на самолети. Това основава усещането, че изборът е най-вече политически, а той би трябвало да бъде на специалистите по бойна авиация не на политиците въз основата на една или друга благосклонност ".

Така иносказателно разяснява вицепремиерът Томислав Дончев абсурда сред ГЕРБ и президента за " Грипен ". Според него било по-добре дебатите по тематиката да са експертни, а в това време отвън експертизата ги извади предходната седмица точно ГЕРБ, като разкритикува президента и вкара анкетна комисия в Народното събрание.

Дончев неглижира изказванието на Радев за разкола в ръководещата партия. Той подсети, че това се твърди още от 2011 година, само че такова нещо няма. Емоциите са обострени, само че това не се случва за първи път, установи той за последните събития и размяната на реплики сред политиците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР