Не ме изненадва решението на Димитър Главчев да запази като

...
Не ме изненадва решението на Димитър Главчев да запази като
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Не ме изненадва решението Главчев да запази номинацията на Калин Стоянов

Не ме изненадва решението на Димитър Главчев да резервира като номинация за вътрешен министър Калин Стоянов, тъй като преди няколко дни беше прочетено името му.

Това сподели политологът Димитър Ганев пред БТВ. И изясни, че съвсем всички служебни кабинети имат този профил с лица от втория политически ешелон.

 

Задължително беше за него да има представители на ПП-ДБ, с цел да не наподобява, че е кабинет доминиран от ГЕРБ. А по отношение на това, че в него има фигури, които са свързани с ръководството на ГЕРБ обратно в годините ми се коства изцяло обикновено. Защото политическата кариера на Главчев се асоциира с ГЕРБ, а когато дадеш на някой да прави кабинет - той употребява своята политическа мрежа. Липсват ярки партийни лица от ГЕРБ, сподели още той.

Според него президентът Румен Радев не е имал доста варианти отвън Главчев. Само 27% от българите пък са осведомени с измененията в конституцията, сподели изследване на " Тренд ", което не е оповестено поради динамичната политическа конюнктура. Президентът ще има един проблем, тъй като той прави всичко допустимо да се разграничи от служебния кабинет, само че той ще бъде асоцииран с него, изясни още той.

Сутринта стана ясно, че Стефан Димитров ще е външен министър вместо Ивайло Ценов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР