Не лесно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден!

...
Не лесно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден!
Коментари Харесай

Как да се превърнеш в жена, която нито един мъж да не иска да напусне?

Не елементарно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден! Но това, че е мъчно, не значи, че не би трябвало да опиташ, нали? Голяма неточност е просто да си седиш, да се вайкаш и да не правиш нищо. А, в случай че незабавно ви идва да скочите в състезание – за какво, аджеба, вие би трябвало да полагате старания, а той да си бездейства, незабавно се откажете! Любовта не е мястото, където да си мерим… достолепията! Или се бориш за нея, или не. Вие решавате, само че все някой би трябвало да направи първата крачка. А той ще ви обича, ще се грижи за вас и в никакъв случай няма да ви напусне в случай че:

1. Сте разнообразни

Коко Шанел е споделила, че с цел да стане една жена незаменима, непрестанно би трябвало да се трансформира. И не става въпрос единствено за външния ви тип. Преоткривайте себе си, изразявайте новото. Постоянно! Така постоянно ще сте забавни.

2. Не виждате мъжете като пластелин

Който можете да си моделирате както ви изнася! Мисля, че Кобилкина направи едно изявление за вродения блян на дамата да трансформира, тъй като желае нещата към нея да стават все по-добри. Склонна съм да се съглася с нея. Но има голяма разлика сред това да вдъхнеш желанието за смяна и да променяш посредством ултиматуми и операции. Да наставляваш, изискваш… Наказваш! По този метод просто предизвикваш мъжа да влиза от роля в роля –  пред теб се прави на един, с цел да не мрънкаш, а зад тила ти гледа да си навакса. Това изморява! И той не устоя дълго… вие също!

3. Сте надеждни

За мъжете е значимо да знаят, че могат да разчитат на вас. Че могат умерено да провеждат среща с другари, без да се тормозят, че най-малко час ще изреждате на висок глас всичките им дефекти. Че няма да си биете камшика, когато изпаднат в компликация. Че няма да им забиете нож в гърба поради персоналните си ползи. Че ще ги почитате!

4. Обичате себе си

Няма нищо по-привлекателно от жена, която обича себе си, която се грижи за себе си, която не се вкопчва като удавник за сламка в нечий различен живот, която не си проси похвали и която знае по какъв начин да ги получава! Представяте ли си какво му е на един мъж, в случай че ви каже, че сте красива и вие изцепите: „ О-о-о, да бе, я не ми прави четки! “ Ами по какъв начин да ви го каже отново?! А след това почвате да мрънкате, че не ви кара да се чувствате мечтани и привлекатлени!

5. Не се страхувате от свадите

По подигравка на ориста, кавгите са източник на сила за двойките. И мъжете като че ли са по-склонни да го схванат. Жените мечтаят за безконечна естетика и съгласие, по тази причина одобряват препирните като нещо съдбовно за любовта. И ги помнят с години! Докато мощният пол след няколко часа към този момент е не запомнил защо е идело тирада. Разбира се, всичко би трябвало да е в някакви граници. Не споделям, че би трябвало да се замеряте с пепелници за положително утро. Но пък малко напрежение и един хубав… рунд за помиряване работят доста добре!

6. Осъзнавате смисъла на интимноста 

Добре де, тя не е толкоз значима като съня или водата, само че въпреки всичко! Дългите интервали без някаква фамилиарност са пагубни за връзките ви! Изобщо не приемайте един път в месеца като общоприета норма, пък в случай че ще и 10 години да сте дружно. Правете го всеки комфортен миг, дори и да сте скарани за нещо. Даже и да нямате въодушевление! Нали знаете, апетитът идва с яденето!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР