Не избираме патриарх, който да символизира моралния облик на нацията,

...
Не избираме патриарх, който да символизира моралния облик на нацията,
Коментари Харесай

Асен Василев за роднините на Васил Терзиев: Не избираме патриарх

Не избираме патриарх, който да символизира моралния образ на нацията, а градоначалник, който да построи детски градини и да оправи тротоарите по този начин, че да не се спъваме. С тези думи министърът на финансите Асен Василев разяснява пред Би Ти Ви повдигнат и от партията му.

Кандидатурата на предприемача Васил Терзиев се поддържа от " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", " Спаси София " и " Екипа на София ". Заради близкото роднинство на Терзиев със чиновници на комунистическите секрети служби, кандидатурата му се приема нееднозначно от последователите на тези обединения.

Василев сподели, че поддържа академията по програмиране. " Ако може да провежда 1800 деца с частни пари да мога да учт, да им откри учители и къде да учат, сигурен съм, че ще построи тези детски градини, които 10 години не можем да построим ", добави той и акцентира, че с гласуването си жителите ще решат " дали желаят да гледат към бъдещето или да си стоим в предишното ".

Василев, който е съпредседател на " Продължаваме промяната ", акцентира, че обединението, образувана в София, е задоволително монолитна и във всички огромни градове имало предпочитание да се яви дружно. Националните органи на обособените партии ще вземат решение това.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР