Не искам друг да те има, чуваш ли. Не искам

...
Не искам друг да те има, чуваш ли. Не искам
Коментари Харесай

Дори и да не си моя, не искам друг да те има

Не желая различен да те има, чуваш ли. Не желая различен да допира тялото ти. Не желая различен да целува устните ти. Не желая различен да те гледа в очите. И да усеща аромата на кожата ти. Не желая да бъдеш в нечие друго легло. Само аз имам право да те допирам. Целувам. Обичам. И никой различен.

Обещавам ти, че ще прекатурна света, само че ще намеря път към теб. Отново. И ще бъдеш още веднъж моя. Само и само моя. На никой различен. Аз съм този, който ще гали косите ти. И ще бъде повода за усмивката ти. Прости ми. За всичко. Затова, че те оставих, когато имаше най-силна потребност от мен. Предадох те. Нараних те. И в този момент си заплащам.

Отсъствието ти ме убива постепенно. А мисълта, че някой различен може да те има и да те гледа ме побърква. Ти си любовта на живота ми. Винаги си била ти. Ти. Ти. Ти. И единствено ти. Късно го осъзнах. Когато към този момент те изгубих. Но ще си те върна. Обещавам ти, обич. Отново ще бъдем дружно. Влюбени. Щастливи. Този път вечно.

И никой различен няма да те обича. Не ще го разреша. Няма да позволи различен да ти се радва. И обича. И да има това, което принадлежи на мен. Да има теб. Никога.

Виж знаците, които демонстрират, че той желае да си единствено негова и на никой различен.

Отнася се с теб прелестно

Не си срещала по-мил и деликатен мъж през живота си. Той се държи с теб като с принцеса. Не стопира да ти права похвали и да повтаря какъв брой прелестна си. Кара те да се чувстваш специфична и не дава даже косъм да падне от главата ти. Защитава те и е подготвен и в огъня да влезе за теб.

Помни дребните елементи

Един от най-сигурните способи, които демонстрират, че си значима за него е това, че помни всичко, което казваш и правиш до най-малката детайлност. Той в действителност се интересува от теб, възприятията ти и живота ти. Не желае никой различен да заеме неговото място и поставя огромни старания за това. Бори се за теб със зъби и нокти и не пропуща нито момент да ти покаже какъв брой доста държи на теб. Не те приема единствено като полов обект, а като момичето, в което е влюбен и което цени ужасно доста.

Със запомнянето на детайлите, той желае да ти каже „ ти си скъпа за мен и желая да знаеш това “.

Разпитва те са предходните ти сътрудници

Няма по какъв начин да остане апатичен към твоето минало и мъжете, които са били част от живота ти. И желае да научи повече за тях. Защо са те наранили и какъв брой мощно си ги обичала. Както и да разбере какво харесваш в мъжа и във връзката ти с него. Иска да знае какво търсиш в връзките. И изследва всичко това, с цел да може да се трансформира в мъжа, който си търсила и искаш.

Това е по този начин, тъй като ти си специфична за него и той би направил всичко, с цел да те накара да се почувстваш щастлива и обичана. Пази го. Тези мъже са изключителна необичайност.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР