Не е тайна, че закупуването на най-новата технологична джаджа ще

...
Не е тайна, че закупуването на най-новата технологична джаджа ще
Коментари Харесай

Фен на технологиите обяснява къде да купите слушалки в стил AirPod за £20, подобни на Apple

Не е загадка, че закупуването на най-новата софтуерна джаджа ще ви върне стотици паунда и близо хиляди, в случай че имате една от огромните имена марки във вашите описи. Като постоянен клиент на фитнес и пътуващ до работното място, постоянно съм харесвал слушалки с подправяне на звука с чифтове от Apple, Samsung и Гугъл, прикрепени към листата ми с стремежи, само че в никакъв случай не мога да оправдая цената.

И тъкмо по този начин попаднах на моя изпитан и приближен чифт от Amazon, с Bluetooth, ENC шумопотискане, LED екран за мощ и впечатляваща 36-часова приложимост с едно зареждане. Използвайки чифта повече от година, ми е мъчно да допускам, че ми костват дребна част от цената спрямо най-новия чифт от Apple или Samsung.

Bluetooth слушалките сега са в продажба в Amazon, понижени от нормалната цена от £49,99 на £24,99, само че можете да ги получите малко по-евтино. Ако сте главен член, ще получите спомагателна отстъпка и можете да вземете чифта за £19,99 - в случай че не сте се записали като чл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР