Не е тайна, че Радевата революция е мащабен проект за

...
Не е тайна, че Радевата революция е мащабен проект за
Коментари Харесай

Проф. Близнашки: „Барселонагейт“ е дъвка, а историята с кюлчетата и чекмеджетата е изфабрикувана

„ Не е загадка, че Радевата гражданска война е огромен план за замяна на политическия хайлайф в страната “, съобщи някогашният длъжностен министър председател
„ Вижда се, че връзката в четворната коалиция е сложна. Това са партии с непознати идеологии. Обединява ги омразата към предходната власт “. Мнението е на някогашния длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки пред Българска национална телевизия.

„ Не им се получи революцията през 2020 година Големият проблем с корупцията е, че тя е повсеместна. Борисов не направи освен това от това, което направиха преди него. Смени клиентелата с други. Големият въпрос е това да се сложи в естествени рамки. То го има на всички места - в Европа и Съединени американски щати. Въпросът е корупцията да не се трансформира в метод на живот “ съобщи професорът по конституционно право.

„ Не е загадка, че Радевата гражданска война е огромен план за замяна на политическия хайлайф в страната. Нали си давате сметка, че историята с кюлчетата и чекмеджетата бе изфабрикувана “, сподели той и добави: „ Барселонагейт “ е дъвка, от която нищо не излиза. Но е комфортна. Държавният глава си разреши да се намеси в политическия живота.  И в този момент имаме негово държавно управление. Радев се пробва да се дистанцира, тъй като нещата отиват към пагубни последствия. Настъпва суматоха. Президентът дотам е зает с тези хора, че един ден като излязат на улицата, хората ще желаят и неговата оставка. Резултати няма да има. Не е нужно да си Баба Ванга, с цел да предречеш какво ще стане “, добави Георги Близнашки.

„ Подобни държавни управления са обречени на крах. Като се размъти водата, от горната страна излиза боклука. Истината е, че едно непознато посолство желае да въздейства върху правосъдната власт. Води се безразсъден спор за външната ни политика. Искат от нас да сме правилни и предани към новия Съветски съюз. Искат да са ново начало, само че не им се получава “, продължи с разбора на политическата обстановка Близнашки.

„ Политиката е голямо прелъщение. Всички желаят да се занимават с нея. Гешев го трансфораха в чудовище, демонизираха го. Прокуратурата под негово управление бръкна в остарели рани - 28 случая от остарялата приватизация. Щом прокуратурата запретна ръкави и настъпи огромната суматоха, Гешев се трансформира в чудовище. Така бяха демонизирали Сотир Цацаров “, обясни още професорът.

„ Тези офанзиви са изкуствени. Създават нервност към това. Гешев сподели висока класа в Народно събрание. Много по-високо от съперниците му. Определени среди взеха решение, че могат да употребяват Съюза на съдиите. Смазаха следствието, в този момент прокуратурата. Корумпираха се правосъдните магистрати. Политизираният магистрат, е подкупен магистрат “, заключи проф. Близнашки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР